Laden...

het jaar goed beginnen met Tastea

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje, vlak voor januari. Een detox-kuur! Maar niet zomaar een detox kuur.. nee één Thee-Detox-Kuur.

Ik drink zelf de hele dag door thee dus het leek mij een fantastische optie. Helaas was ik rond begin januari niet lekker, en nog steeds eigenlijk ook niet echt. Dus ik heb deze kuur niet eerder kunnen uitproberen. Benieuwd wat ik van deze detox kuurtje vindt?

Het ruikt zo goed!

Tastea is een Thee-detox-kuur met heerlijke smaken. Tastea verkoopt dan niet alleen ‘normale’ detoxen.. Nee! ook verschillende andere zoals: libido verhogende detox, en speciaal voor na de zwangerschappen. Ik koos voor een traditionele Thee-Detox omdat ik dat soort dingen niet nodig heb.

Tastea smaakt en ruikt vooral erg lekker. Het geeft je net wat meer energie, die je tijdens een normale detox kuur niet meer kan opbrengen. Bij mijn 30-daagse detox creëer je echt een andere levensstijl. De voordelen van deze kuur zijn o.a.:

  • één betere huid door dé betere vocht afdrijving
  • géén opgeblazen gevoel meer
  • het ondersteund je bij stress en zelfs vermoeidheid
  • je slaapt er beter door
  • én je krijgt minder honger(gevoel)

Heel veel dingen dus om je te inspireren om ook aan deze kuur te beginnen, ik raakte al direct benieuwd.

Ik heb deze kuur voluit uitgeprobeerd, maar tot nu toe bevalt het me prima. De thee smaakt heerlijk en ik hoop ook dankzij deze kuur eerder van mijn ziek zijn af te komen. Ik kan niet genoeg nadrukken dat de thee super ruikt, iets wat mij onwijs aantrekt.

Heerlijk! Ik heb deze kuur inmiddels vaker voorbij zien komen bij verschillende sterren, het is niet dat ik daar onwijs gevoelig voor ben maar na heel veel goede recensies te hebben gelezen. Moet ik concluderen dat deze kuur mij tot nu toe ook goed bevalt.

Yay! Eindelijk een Detox-kuur waarbij je wel mag eten. Je moet alleen de Thee-detox s’ochtends en s’avonds gebruiken 30 dagen lang, en je kan er heel het jaar er weer mee door.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie