Laden...

het perfecte leven

het perfecte leven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Succes betekend niet alles wat ik laatste tijd heb gemerkt bij bekende Youtubers, Bloggers of Personen in kwestie dat ze zich anders gaan gedragen als ze meer bereik hebben.

Bijvoorbeeld neem een bekende YouTuber ik wil geen namen noemen. Die persoon is onwijs gegroeid kwa volgers en media. Zelf vindt ik de persoon in kwestie niet meer leuk om naar te kijken.

Succes

Het is leuk succes hebben maar het kan de persoon ook veranderen. Ik vindt dat je altijd jezelf moet blijven het maakt niet uit hoeveel volgers je hebt. Als je jezelf blijft kom je heel ver. Maar ik vindt dat sommige personen op het internet nogal gemaakt overdoen. Ik wil geen namen noemen want ik wil hier niemand mee kwetsen.

Waarom moet je anders doen? Voor wie?

Ik begrijp het zelf niet heel goed. Waarom moeten bepaalde Youtubers en Bloggers anders doen. In het begin waren ze leuk omdat ze spontaan overkomen maar nu zijn ze gewoon anders. Het ligt niet denk ik aan de personen maar aan Succes hebben. Waarom is iedereen zo gericht op succes hebben of krijgen? Ik denk dat je hier persoonlijk ook geen vrienden mee maakt.

Normaal blijven

Ik denk dat ze het beste overkomen als je normaal blijft. Je hoeft niet te veranderen voor de Pers of andere mensen. Niemand is perfect zo denk ik in ieder geval.

Vaste volgers

Ik denk dat als je niet jezelf kunt blijven dat je volgers ook uiteindelijk gaan denken dat je te gemaakt bent en niet normaal kunt doen. Ik denk dat je heel wat mensen wat mee kunt bereiken als je je zelf blijft no matter what.

Niet iedereen

Dit is niet gericht op iedereen. Ik heb hier maar een paar personen in gedachten. Ik denk als je je aangesproken voelt, je maar beter kunt nadenken of je het op dit moment wel goed doet.

10 reacties

What is the difference between a Website Columnist and a blogger?

januari 3, 2016
0

Hello there. I found your site by the use of Google while searching for a related subject, your web site got here up. It appears to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

januari 3, 2016
0

Awesome write-up. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a really long time.

januari 3, 2016
0

Hi there very cool website!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds additionally¡KI am glad to seek out a lot of useful information right here within the submit, we need work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

december 17, 2015
0

Thank you for some other informative web site. The place else may I get that kind of info written in such an ideal method? I’ve a mission that I am just now running on, and I’ve been at the look out for such info.

december 17, 2015
0

Hi my family member! I wish to say that this post is amazing, nice written and include almost all significant infos. I would like to peer more posts like this .

Never close your lips to those to whom you have opened your heart. ~C.Dickens

november 21, 2015
0

I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and actually liked your web blog. Very likely I’m want to bookmark your website . You surely have fantastic articles and reviews. Kudos for sharing with us your webpage.

augustus 4, 2015
0

Ik ben stiekem wel benieuwd op wie je doelt. Ik heb er over het algemeen niet veel last van. Ik volg wel veel kleinere blogs en youtubers, omdat ik die gewoon erg leuk vind. Maar r zijn ook genoeg grote die ik nog super tof vind! Wel vind ik het jammer dat sommige meeliften op iemands anders succes en daardoor ook succesvol worden, in een heel korte tijd.. en er niets voor hoefde te doen. Maar zo werkt het helaas.

augustus 4, 2015
0

Het succes hebben ze wel verdiend. Ze hebben er zelf hard voor gewerkt. Er zijn genoeg mensen die die het liefst mee liften op hun succes. En dus als copycat gaan spelen. Dat is jammer.

Ik denk dat de rol die ze aannemen als ze eenmaal succes hebben dit ook verwacht wordt van hen. Het wordt alleen tegen gesproken. Kijk maar naar de BN-ers. Zien er tip top uit maar als ze eens zonder make up en gewoontjes als de gemiddelde NL-er gespot worden.. Ohjee alle kranten staan dan vol!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: