Laden...

het resultaat: PMU permanente 3D wenkbrauwen hairstrokes

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als je me op Instagram volgt weet je dat ik laatst permanente make-up laten zetten op mijn wenkbrauwen.

Laatst maakte ik er ook nog een artikel over. Vandaag maak ik een artikel met de voor en nadelen en je kan ook zien wat de resultaten zijn. Ik kan alvast zetten dat het me onwijs is meegevallen en ik blij ben met het resultaat.

De producten zijn zelf gekocht.

Voordelen
– Je hoeft je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen. Ik had onwijze struggles met het bijteken van mijn wenkbrauwen en soms heb je er niet zo heel veel zin erin en dan doe je het snel. Nu hoef ik dat niet meer te doen ik ben onwijs blij!

– Je wenkbrauwen zien er altijd perfect uit. Ja je hoeft je nergens meer druk om te maken als je gaat zwemmen of iets! Zo onwijs relaxed. Ja liever lui dan rijk! Haha nja, iedereen wil weleens rijk zijn. Maar goed daar ben ik ook onwijs blij mee

De Nadelen
– Het is een onwijs vervelend gevoel tijdens het zetten van de PMU het is totaal niet gevoelloos. Ik kan normaal al niet tegen het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik heb tattoo’s en dat deed geen pijn maar ik kan niet zeggen dat het totaal gevoelloos was.. nee, maar wie mooi moet zijn moet pijn lijden

– Verder heb ik niet echt nadelen, je moet gewoon volhouden tijdens het zetten van de PMU het resultaat is mooi! Ik heb voor en na foto’s gemaakt. De PMU is nu nog de eerste dagen erg donker komt ook omdat ik zwarte wenkbrauwen heb. Dit is nu al stukken minder geworden.

Zouden jullie het ooit willen? Of vinden jullie je eigen wenkbrauwen mooier?

Geef een reactie