Laden...

het verloren Tropicana in Rotterdam

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst zag ik een filmpje op You-tube die denk ik wel heel Nederland heeft gezien. Als je nog niet zo oud bent ken je Tropicana nog niet. Tropicana was vroeger mijn favoriete zwembad. Ik kwam er best vaak vooral met mijn ouders of familie.

Ik kan me nog herringeren dat er zo’n ophef over was. Ik kan me er niet zo heel veel van herinneren. Maar ik weet dan er toen een TV reportage over Tropicana ging en dat het slecht werd onderhouden toen bestond Tropicana nog. Toen is Tropicana nog meer achteruit gegaan. Ik weet niet meer welk TV programma dat was maar als iemand dat weet zou ik dat graag willen weten in de comments.

Ik heb ook leuke herinneringen aan Tropicana. Ik wist dat ik en mijn nicht en neef van een glijbaan af ging die eigenlijk gesloten was. Als kleine kinderen doe je soms rare dingen. Ik weet dat er zoveel te doen was daar en vond alles leuk. Of misschien kwam dat omdat ik nog kind was en een grote fantasie had. Ik verbaasde me toen eigenlijk hoe groot het zwembad was en als klein kind vindt je dat prachtig.

Toen het zwembad wegging heb ik nog nagedacht. Iemand zou het eigenlijk moeten kopen en verbouwen. Maar nu ik de Facebookactie zie ben ik geloof ik niet de enige met die gedachte. Iedereen wil het zwembad terug, dus waarom openen ze hem niet weer? Ik denk dat ze de kosten zo terug verdienen. Het terrasgedeelte kunnen ze een restaurant in zetten en het zwembad moet een aparte kant worden.

Ik mis het zwembad wel het is zonde want Gemeente Rotterdam kan er ook aan verdienen. Jammer, Ik hoop natuurlijk net zoals heel veel andere mensen dat het zwembad weer terug komt. Tropicana was ooit een onderdeel van Centerparks die zou het eigenlijk weer moeten terug kopen en opknappen vind ik jullie ook?

Wat vinden jullie moet het zwembad terug komen?

reacties

augustus 2, 2015
0

Thanks! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: