Laden...

hier ben ik het meest trots op

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je zou denken omdat ik last van Paniekaanvallen en PTSS heb dat ik nergens trots op ben. Dat is niet zo ik vindt dat ik heel wat al in het leven heb bereikt. Sterker nog ik hou van het leven. En ik ben trots op dat ik er elke dag nog mag zijn! Oké ik heb ook heel wat meegemaakt in mijn leven. Maar dat heeft me juist ook sterker en trotser gemaakt. En gemaakt hoe ik nu ben!

Oké de laatste 2 jaar met mijn PTSS was een hel. Maar ik heb ook leuke dingen meegemaakt, ik ben blij dat ik leef en mag leven. Ik heb aantal minder leuke dingen meegemaakt. Ik ben me allerbeste vriendinnetje verloren op vrij jonge leeftijd (15 jaar) en last but nog least: Ik ben bedreigt. Ik leg natuurlijk niet uit hoe en wat maar het wat zeker geen leuke tijden,

Vroeger ging ik altijd met mijn vrienden en vriendinnen naar de stad (toen ik nog niet wist dat ik paniekaanvallen etc. had) dat was een hele leuke tijd en die tijd zal ik dan ook niet vergeten. Ik ging toen zeker wel elke dag naar de stad. Dat kan ik me nu niet meer inbeelden! Als je vraagt aan mij gaan we nu naar de stad zou ik waarschijnlijk nee zeggen.

Ik heb leuke dingen meegemaakt, zoals eigen bedrijf gestart dat had ik nooit gedacht! Ik heb leuke mensen leren kennen. Vele liefdes gehad. En ik probeerde altijd me hoofd hoog te houden. Ik dacht altijd: Morgen wordt de dag altijd beter.

Ik heb nog meer dingen meegemaakt die ik helaas niet deel met jullie. Maar dat weerhoudt me niet om elke dag wakker te worden met een lach. Ik probeer wat van mijn leven te maken.

Hier een lijstje waar ik op dit moment trots op ben:

  • Dat ik deze blog schrijf
  • Volgend jaar ga Skydiven
  • Dat ik elke dag met een lach opsta
  • Dat ik nu een MBO Thuisstudie doe (omdat school voor mij geen optie is)
  • Dat ik ook terug kan kijken op vroeger ook op een goede manier
  • Dat ik vecht om mijn angsten te verslaan
  • Nee zeggen tegen iemand
  • Dat ik beetje bij beetje weer naar buiten ga

Waar ben je het aller trots op?

Geef een reactie