Laden...

highlighter en blush in een met Rimmel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik weer wat leuks opgestuurd van BeautyInStyle. Deze Webshop heeft echt alles waar Make-up liefhebbers blij van worden, en ik ben een van die liefhebbers.

Via de post kreeg ik deze mooie Highlighter opgestuurd, omdat ik er heel erg tevreden over ben besloot ik een review te schrijven. Deze Highlighter heeft een Peachy kleur waar ik onwijs van hou, en er zit een Blusher in verwerkt. De Highlighter komt van Rimmel London en heet: Good Glow, benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan eventjes verder.

Ik ben gek op Highlighters, vaak zie je bij NikkiTutorials dat ze altijd een Highlighter op heeft waar menig meisjes jaloers op zijn. Zelf gebruik ik een simpele Highlighter met een minimaal effect, die mij eigenlijk niet de Glow geeft die ik zou willen hebben. De highlighter zit in een simpele, maar ook kleine verpakking. Ik vind het niet erg, zolang het effect maar mooi is. En ik denk dat meerdere meisjes zo erover denken.

Een Highlighter geeft je echt een mooie glow op je gezicht, en daar hou ik gewoon heel erg van. Het hoeft mij niet een heftige glow te geven, want je moet er ook nog mee over straat. Maar ik denk een mooie simpele glow laat je gezicht al stralen.

De Peachy kleur die van de Highlighter afkomt, vind ik onwijs mooi. Ook omdat je dan eigenlijk geen Blush hoeft te gebruiken. Je moet wel uitkijken dat er niet teveel uit de verpakking komt, omdat je erin moet knijpen. En zo’n meisje als ik (heel onhandig) er altijd direct alles uitknijp haha, is dat totaal niet handig. Maar het is gelukkig goed gegaan, ik vind de glow en de peachy kleur geweldig en ik denk dat ik ook nu vaker Highlighters ga gebruiken.

Ik vind de Highlighter heel erg mooi, de Highlighter zit in een simpele tube. En het is makkelijk aan te brengen de tube in te drukken. Je kunt het product makkelijk aanbrengen in je gezicht op decolleté. De Highlighter geeft over de Foundation een mooi effect, en je kan het ook makkelijk mengen door je Foundation. Dus mij betreft is de Highlighter goedgekeurd. Ook is de prijs heel erg aantrekkelijk je kunt hem namelijk al voor €9,49 bij BeautyInStyle verkrijgen!

€ 9,49 bij BeautyInStyle

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

4 reacties

april 5, 2016
0

Ziet er wel mooi uit! Ben alleen niet zo van de vloeibare producten. Uiteindelijk gebruik ik ze eigenlijk toch nooit.

april 5, 2016
0

Ik vind het juist wel handig! Poeder vind ik alleen handig als het makkelijk verpakt is haha. Gemak dient de mens!

april 4, 2016
0

Dit kende ik nog helemaal niet! Vind het er wel mooi uit zien 🙂

april 4, 2016
0

Bedankt Mariska! Hij is onwijs mooi 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: