Laden...

highlighters van MUA Undress My Skin

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Toevallig.. heb ik gisteren al over een aparte Highlighter variant van de Etos geschreven.

Vandaag neem ik 2 highlighters van MUA met je door. Nou heb ik een tijdje geleden ook al een keertje over de Highlighter van MUA geschreven.. Maar nu kreeg ik er een blauwe bij! En vandaag neem ik ze met je door.. plus vergelijk ik ze.

Het leukste aan Make Up Academy (MUA) is dat ze gewoon bij de Kruidvat te koop zijn voor een budget-prijs. De naam klinkt erg professioneel: en ik denk dat daarom iedereen ook misleid wordt om te denken dat het een duur merk is. Ik vindt het wel grappig!

Wat ik van mijn oude Highlighter van MUA gewend ben is dat het een apart patroontje heeft: heel chic. Al zeg ik het zelf! Overigens was de dekking en kwaliteit van mijn oude Highlighter zo perfect.. nu ben ik benieuwd of de blauwe variant ook zo goed werkt.

Ik kreeg 2 varianten opgestuurd:

  1. MUA Undress Your Skin Ice Sparkle Highlighting Powder ( waar ik dus erg benieuwd naar ben! )
  2. Mua Undress Your Skin Shimmer Highlighter ( de variant die ik dus al kende )

Deze Highlighter variant van Make Up Academy is in een woord: Geweldig. Pigmentatie is zo goed van dit product! Ter vergelijking met duurdere merken verschilt het niet heel veel. Deze Highlighter is verkrijgbaar voor € 5,99 bij o.a. de Kruidvat of online. En is geschikt voor iedere huidtint. Aanrader dus!

Deze zilverblauwe kleur geeft mijn huid een aparte-maar-mooie gloed. Ik denk dat het goed staat bij een gebruinde huid, tijdens deze warme dagen. Het is een koele tint waar je dus van moet houden. Ik vind het zelf wel wat hebben. Het doet me een beetje denken aan de film: Frozen, klinkt dit gek? Dit komt denk ik door de kleur.

Deze highlighters zijn betaalbaar, en echt een aanwinst als je toch kwalitatief goede en mooie make-up(jes) wilt hebben in je collectie en weinig te besteden hebt. De blauwe kleur had ik in eerste instantie zelf laten liggen, maar blijkt toch erg mooi te zijn! Inslaan bij de Kruidvat dus.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg