Laden...

hoe bereid je je alvast voor op het lekkere weer?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je zult er vast nog niet aan denken, met dit koude winterweer maar ik denk alvast aan de zomer.

Want in de zomer krijg ik minder last van mijn PTSS en krijg ik amper paniekaanvallen en meer onderneem op een dag. Zo hoor ik zo-nu-en-dan te horen dat ik misschien last heb van een winterdepressie. Omdat ik wat meer wil voorbereiden en wil denken aan iets leuks, denk ik alvast aan het heerlijke weer. Maar waar denk ik nog meer aan bij ‘de zomer’.

Natuurlijke Vitamine D

De zon geeft natuurlijk Vitamine D af, waardoor ik me minder depressief voel en lekker met me hond ga wandelen over het strand, in het bos overal waar het maar kan. Ik kan niet wachten.

Insmeren

De zon geeft een heerlijk kleurtje af waardoor je minder bleek dan in de winter eruitziet. Natuurlijk goed insmeren, verbranding wil niemand.

Luchtige outfits

Zelf hou ik ervan om jurkjes en rokjes te dragen. Ik moet er nu nog niet aan denken in de kou… Brr. Maar ik kan niet wachten om me spijkerbroek uit te trekken en wat luchtigs te dragen.

Scheren

Bovendien moet je benen dan wel goed geschoren te zijn: zelf laser in mijn benen, het liefst vóór de zomer want als je je benen lasert mag je geen zonlicht 4 weken lang hebben. Dames, bereid je dus ‘alvast’ voor.

Naar het strand

Om je alvast voor te bereiden op de zomer; kun je het beste je bikini nu alvast kopen. In de zomer zijn de bikini’s natuurlijk duurder dan nu. Zo heb ik laatst een leuke bikini gekocht via AliExpress waar ik een vel rode bikini heb gekocht die perfect past (gelukkig maar!).

Zwemmen kan ook in de winter

Ik ben echt een waterrat dus zwemmen doe ik zelfs in de winter, laatst nog zelfs met me vriend bij de lokale zwembad heerlijk om eventjes je gedachtes op 0 te zetten.

Kan jij ook niet wachten tot dat het weer zomer is?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.