Laden...

hoe gaat het nu met me en de paniekaanvallen

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik een update over mezelf heb geplaatst. Ik merkte toen der tijd dat ik bijna alleen maar over mezelf praatte en zo wilde ik totaal niet overkomen.

Ik ben totaal niet egoïstisch en ik zorg altijd liever voor een anders dan dat ik naar mezelf kijk. Alsnog wilde ik na maanden niet meer zo’n artikel gemaakt te hebben een ‘update’ plaatsen met hoe het met me gaat. Ook ben ik benieuwd naar jullie: gaan jullie op vakantie, en wat ga jij doen? Ik deel vandaag mee hoe het op dit moment met mij gaat.

Sinds mijn laatste update is er veel gebeurd, eigenlijk een hele boel. In mijn laatste update artikel was ik eigenlijk nog met mijn rijbewijs bezig. Wat ik intussen opzij heb gezet omdat zoals jullie wel weten intussen op mezelf ben gegaan.

Paniekaanvallen en PTSS

Hier heb ik eigenlijk super lang niet meer over gepraat: mijn angstaanvallen. Laatst moest ik naar een belangrijke afspraak, het was een groepsgesprek. Ik zat in de groep en je moest jezelf een voor een voorstellen, ik maakte me hier zo druk over dat ik ter plekke een grote paniekaanval heb gehad. Dit heb ik eigenlijk al een hele tijd niet gehad dus het verbaasde me ook eigenlijk. Toen ze eenmaal bij mij aangekomen waren wist ik niet wat te zeggen ik viel stil uiteindelijk is het goed gekomen. Maar ik ben ook best blij dat het eenmaal voorbij is eigenlijk..

Verder probeer ik steeds meer naar buiten te gaan maar het is nog steeds erg moeilijk voor mij. Het is voor mij nog steeds niet mogelijk om te werken of naar school te gaan, alhoewel ik een mbo thuisstudie deed. Maar laten we het daar niet over hebben, ik raad iedereen LOI dan ook af lang verhaal.

Loop ik achter?

Er zit mij iets dwars: iedereen om mij heen wordt zwanger, of heeft al een kind. Voor sommige heb ik echt respect maar voor sommige jonge moeders niet.. Ze nemen dan een kind en dan denken ze pas na of ze op zichzelf moeten gaan etc etc. Denken ze wel na?!

Over dat gesproken ben ik er nog lang niet aan toe om kinderen te nemen. Vooral niet nu in mijn situatie, ik ben nu 21 en nog vrij jong. Althans vind ik dan.. ik zit zelf meer te denken aan 24/26? Maar niemand kan de toekomst voorspellen, en of ik natuurlijk de juiste jongen tegen kom.

Heb jij ooit een paniekaanval meegemaakt? en wat zijn jou grootste angsten? Laat het me weten!

Geef een reactie