Hoe gaat het nou met me? + wat ik wil (met mijn blog o.a.)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het over mezelf had, ik voel mezelf toch wel een klein beetje egoïstisch klinkt misschien heel stom. Als je me blog tot voor maar kort volgt weet je waarschijnlijk niet dat ik dagelijks last heb van Paniekaanvallen en mijn PTSS. Nou is de laatste periode weer wat gebeurd, wat ik graag deel (zodat ik het eventjes kwijt ben) soms voelt dit weleens als een therapie.

Hoe gaat het nu met mij?

Verstandskiezen

Sinds maandag heb ik zo’n last van mijn verstandskiezen rechts, mijn tandvlees is opgezet en door mijn paniekaanvallen en angsten voor de tandarts etc. heb ik vannacht niet geslapen en de hele nacht overgegeven, omdat ik bang ben dat hij eruit moet worden gehaald. Vrijdag anders morgen (ivm uitvaller) kan ik naar de Tandarts. Ik zag het in me slaap al helemaal voor me, duim voor me dat hij er niet uit moet.. want deze pijn is niet te houden.

Naar de dokter

Overigens ben ik Dinsdag naar de dokter geweest ivm oor-neus-keelpijn, en die zei dat ik een virusje te pakken heb. Alleen ja.. ik heb ook ontzettende verstandskies pijn maar daarvoor moet ik naar de tandarts. Ik wist dat ze ooit eruit moesten, alleen nu komt in mijn gedachtes zó ongelegen nu ik me niet lekker in me vel voel plus ook nog eens super veel pijn heb. Ik wilde het gewoon ooit een keertje laten verwijderen wanneer het mij zeg maar uitkwam..

Duimen!

Daarnaast heb ik een aantal jaartjes terug foto’s laten maken bij mijn oude tandarts, die zei dat ze recht waren gegroeid en in principe niet te hoeven worden verwijdert. Nu nog hopen dat het nog steeds zo is.. duim a.u.b. voor mij!

Wat wil ik nou?

Sporten en gezonder leven

Het ging de laatste tijd eigenlijk best lekker met mij, 3 keer in de week sporten en gezond leven. Het is nu dat ik heel veel pijn aan mijn kaak heb dat de sfeer eventjes verpest. Dus zodra ik me weer beter voel, ga ik hiermee direct aan de slag.

Ik wil overigens wel afvallen, alleen is dit niet prioriteit nummer 1 ik hou het nu gewoon vol met wat gezonder te leven en dan zie ik wel ook omdat ik niet obsessief weer met eten bezig wil zijn.

Blog aanpassen

Vertaalprogramma’s?

Nu heb ik al een plug-in op mijn blog die in elk land vertaald, alleen keek ik eventjes in een andere taal via een andere PC en daar vertaald hij dus niet. Nou weet ik wel dat mijn blog in meerdere landen wordt bekeken.. dus ik vraag het met af.

Nou kwam ik online vele vertaaldiensten tegen. Nou ken ik iemand die hun weleens heeft ingeschakeld, en die heeft hele goede ervaring met dit bedrijf. Nou wil ik dit ook weleens gaan proberen, ook omdat ze zelfs Blogs vertalen voor maar 6 cent per woord en dit doen ze allemaal in de Cloud zo kun je voor een Algemene site al voor € 50 klaar zijn.

Valt mee voor als je een buitenlandse blog, of je bedrijf wilt richten voor in het buitenland. Daarnaast wordt ik zelf erg blij dat ze SEO-teksten gebruiken, ik ben meer als 6 jaar designer wat ik nu heb opgegeven voor mijn blog. Toch wordt ik blij van dit soort dingen: je wordt namelijk beter zichtbaar in Google en dus ook direct in het buitenland. Klinkt erg aantrekkelijk dus.

Thema crisis = help?!

Eigenlijk was ik al een tijdje bezig met mijn Thema te updaten. Ik had hem eigenlijk al ge-update alleen mijn Hosting verwijderde niet alle mappen, ik heb geen flauw benul wat dit nou betekend en wat ik ermee aan moet? Ook omdat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt, een Thema kan ik zelfs helemaal niet wissen er staat dan dat die al is gewist maar op mijn Dashboard en Filezilla (FTP-programma) staat het mapje nog in zijn geheel. Heel apart dus.

#
author photo two

Mellanie

hondje Lucca, en maakt het beste van het leven met haar PTSS en Angststoornis.

2 reacties

  1. Hi Lanaa,

    Thanks voor de tips! Klopt, maar je krijgt er wel meer bij dan alleen vertalen en dan is het wel het geld waard. Plus een pakket is uiteraard goedkoper 🙂

    Liefs Xo

  2. Verstandskiezen zijn erg vervelend he. Heb laatst via http://www.spoedtandarts.org ook een afspraak gemaakt om mijn verstandskiezen er snel uit te halen. Aangezien je er niet goed kan poetsen kan het sneller gaan ontsteken. Voor mij is het dus gewoon handiger om direct eruit te halen dan laten zitten en misschien later veel pijn erbij te krijgen.

    Wat betreft het vertalen van je website klopt het niet helemaal. Tuurlijk kan je alle woordjes vertalen in een andere taal, maar de teksten die je schrijft zullen denk ik toch echt per keer opnieuw vertaald worden. Voor 50 euro totaal lijkt het mij wel erg goedkoop. Ook weet ik dat 6 cent per woord aan de hoge kant is. Dit kan vele malen goedkoper. Even goed zoeken dus.

reacties zijn gesloten.