Laden...

hoe het nu met mijn studie gaat

hoe het nu met mijn studie gaat

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Na 2 jaar vragen mensen zich af waarom ik nog geen werk heb gevonden, waarom ik geen studie heb afgemaakt.

Vannacht had ik een droom: ik droomde dat ik slechte cijfers haalde, en zakte voor alles. Was dat echt een droom, of was dat hoe ik me eigenlijk op dit moment voel? Ik heb me vaker aangemeld voor scholen, ik ging naar me eerste schooldag en ik voelde me nergens thuis. Ik was de enige Hollander en ze hadden eigenlijk al groepjes gemaakt waar ik niet bij hoorde.

Ik kan met iedereen goed omgaan, echt. Maar ik hoorde daar niet, op dat moment al helemaal niet. Ik was toen aan het vluchten voor alles en iedereen. Ik ben daarna niet meer erheen gegaan. De thuisstudie die ik deed, liep ook apart af. Ik deed een MBO studie om alsnog mijn diploma te halen. De coach die ik online had was apart, ik had alles goed ( dat kon ik zien ) en hij gaf me voor alles een onvoldoende. Ik stond echt met me mond open ernaar te kijken. Me coach raadde me aan om te stoppen met deze opleiding, en een ander te kiezen.

Hij zei dat dat gewoon kon. Na getouwtrek, kan ik nadat ik was gestopt niet meer terug. Ik moet het bedrag af betalen ( wat ik ook niet zo heb liggen ). Ik heb vaak uitgelegd aan de LOI. Maar hun beweren dat dat niet zo was. Ik ben me geld kwijt, en de diploma die ik zo graag wou. Ik kon niks bewijzen omdat het telefonisch was ( ik dacht eerst via mail.. ) Nu mag ik hem alsnog doen, moet ik wel het bedrag direct overmaken… Ik ga mijn diploma halen, weet alleen niet of dat nu of later wordt.

Ik kom er wel.. Hopelijk, ik wil die diploma. Ondanks mijn paniekaanvallen.

reacties

december 18, 2015
0

Het komt vast wel op zijn plek, geen zorgen meid!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: