Laden...

hoe hou ik zelf mijn huisje goed schoon?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van een schoon huis, jij ook? Als je er zelf ook van houdt of weer van wilt houden dat is de artikels zeker wat voor jou.

Wil jij van die super hoge kamer af en lekker een geordend de kamer hebben? Hier onder heb ik een aantal tips voor je neer gezet om je kamer weer lekker netjes op te ruimen en en een schone kamer slaapkamer te creëren.

Doe je deuren dicht

Het klinkt misschien raar maar als je alle deuren voorbeeld van je kledingkast open heb staan dan schiet het al direct rommelig uit. Heeft ze kast geen deurtjes dan zal ik er over nadenken om toch deurtjes te gaan kopen die je tegenwoordig in verschillende kleuren maten en verschillende uitvoeringen hebt.

Opberg bakken = handig!

Dadelijk als kerst voorbij is en oud en nieuw is het handig om al je kerstballen in die handige bakken op te ruimen. Meeste houden ze dan ook van die acties waar je die bakken voor een goedkoop prijsje kunt krijgen.

Even niet over de de kerst maar als je je papieren los heb liggen in je kast is het handig om ze in bakjes te doen zelf heb ik het ook gedaan en ik vind dit een super handige oplossing dit kun je ook met andere dingen doen bijvoorbeeld in je kledingkast lig je kleding los of je ondergoed is het handig om ze in bakjes te doen bij IKEA heb je sowieso goedkope bakken waar je die ook het kopen.

Zorg voor een vaste plek

Als je zelf in gedachte hebt waar je je spullen wilt neerleggen, gaat alles veel sneller je weet waar het wil neerleggen en daarom is het ook zo logisch dat je dan ook daar neer gaat leggen. Zo raak je ook niet kwijt voor in de toekomst, als je net als mij een chaoot ben als ik is dit het handige oplossing.

Gebruik dezelfde kleuren in je interieur

Vind je je kamer te druk, dan is het misschien een handig idee om je kamer in een kleur te houden. Dit heb ik ook gedaan met mijn eigen huis daarbij kon ik zelf nieuwe dingen kopen waardoor alles in een stel werd gekocht en nu alles veel rustiger oogt.

Gooi spullen weg

Nu zeg ik niet dat je dierbaren spullen moet weggooien maar van sommige dingen moet je nou eenmaal om de paar maanden even afstand doen. Zoek dus je spullen uit en wat je niet gebruikt gooi het weg, dit klinkt heel logisch maar sommige mensen kunnen niet afstand doen van spullen het klinkt moeilijk maar achteraf voor je hartstikke lekker en ga je nog meer dingen weggooien.

Heb jij nog tips? Ik hoor het graag in de reacties!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.