Laden...

hoe ik me op dit moment voel

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje terug dat ik over mezelf schreef, en eerlijk gezegd moet ik dat ook vaker doen. Je kunt wel zien dat er eigenlijk vandaag niks meer online zal komen, toch wel.. Ik heb jullie namelijk wat uit te leggen, het ging de laatste week vooral niet zo heel goed met mij.

En ik leg je nu uit waarom dat zo is, helaas kon ik vandaag niemand inspireren met een blog.. want als het met mijzelf niet goed gaat hoe inspireer ik dan een ander?

 Mel, wat is er aan de hand?

Ik denk als je een week lang door de grond gaat van de pijn dat je na een week het eigenlijk helemaal zat bent. De pijn werd de laatste 2 dagen ondragelijk ik kon niks meer. Behalve kruipen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tot dat ik vanmorgen de dokter belde, ik kon het niet meer.. het deed zó veel pijn.. dit was niet meer ‘normaal’:

Ik had dus koorts toen ik bij de dokter kwam, en de dokter nam het direct ook heel serieus. Ik kon de avond niet meer halen, waarschijnlijk had ik een infectie in mijn buik. Urenlang in het ziekenhuis gezeten, ik wilde serieus naar huis gaan! het liep onwijs uit.. maar goed ik moest even tussendoor omdat ik spoed was. Gelukkig was het geen infectie in me buik, morgenochtend hoor ik pas echt wat er aan het handje is. Voor nu zit ik nog met veel pijn op de bank, het is niks anders.

Daarom was het de laatste dagen eventjes stil, althans waarschijnlijk hebben jullie niks gemerkt omdat ik gewoon blogde. Ik krijg nu heel veel lieve berichten van jullie, en ik wil jullie bedanken.

Er zijn nog veel meer mensen die ergere problemen dan mij hebben. Dit was mijn dag, niet perfect helaas ik ben niet perfect! 🙂 Hoe was jou dag?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.