Laden...

hoe ik op dit moment omga met mijn PTSS

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik ga vandaag weer vertellen hoe het met me gaat, want als je me vlogs heb gezien blijf ik de laatste tijd liever binnen. Ik heb eigenlijk maar een keer geschreven over mijn PTSS daarna eigenlijk niet meer wel in artikels waarin ik me aangaf hoe ik me voelde op dat moment. Ik ben niet de enige die zich zo voelt, ik moet denk ik opstaan voor degene die zich hetzelfde voelen als mij. Machteloos, radeloos en je wilt heel graag dingen ondernemen alleen lukt dat helaas niet.

Het gaat de laatste tijd wel beter dan vorig jaar en het jaar ervoor. Ik kan mijn gevoelens kwijt in mijn blog, het is een soort van uitlaatklep geworden. En daar ben ik blij om, echt. Ik weet niet of iedereen het wel leuk vindt om te lezen hoe ik me nou voel. Maar ik voel mezelf er wel goed bij, en dat wil ik zo houden. Ik wil mezelf niet veranderen voor niemand niet.

Ik weet niet hoe ik me voel, apart in iedergeval. Kerstgevoel heb ik helemaal niet dit jaar. Ik wil me weet goed voelen, weer eindelijk mezelf. Want ik heb helemaal niet het gevoel dat ik dat nu echt ben. Als ik in de spiegel kijk kijk ik naar iemand die onzeker, en denkt te weten wie ze eigenlijk is. Maar dat weet ik waarschijnlijk helemaal niet.

Ik kan dit gevoel helemaal niet uitleggen, hoe het voelt voor een buitenstaander. Ik ben gewoon liever thuis, veilig. Waar niemand me wat kan aandoen, fijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.