Hoe je je smartphone sneller maakt en kunt organiseren

Zelf heb ik een Apple IPhone 6S, na een half jaar ben ik er nog steeds blij mee. Hij werkt fijn en qua zakelijk gebied is deze telefoon ook een uitkomst. Hiervoor had ik een Galaxy S5 die werkte voor mij ook fijn, alleen heb ik hier in huis alles qua Apple. Het werkt fijn: want als ik gebeld wordt, gaat alles in huis af. Persoonlijk vind ik dit goed omdat ik weleens een telefoon niet hoor afgaan. En vandaag geef ik jouw tips om je Smartphone (óók Android) goed kunt organiseren. Kijk dus vooral eventjes verder..

Organiseer je telefoon met mapjes

Zelf zet ik alles in mapjes, dit werkt voor mijzelf fijn. Af en toe zoek ik deze mapjes uit en verwijder ik wanneer nodig. Wanneer ik mijn Foto’s en Apps in mapjes zet is het voor mijzelf ook veel makkelijker om alles te vinden. Het kost je wel eventjes je tijd: maar achteraf voelt het goed om dingen goed te organiseren.

Zo organiseer ik ook mijn zakelijke dingen op mijn telefoon, zelf ben ik namelijk een webdesigner. En ben ik op dit moment bezig met de blog en shop van mijn nicht Angela, die dit weekend wordt gelanceerd! (25 maart, 2017).

Verwijderen kan geen kwaad

Zelf verwijder ik vaker video’s en vooral apps die ik niet meer gebruik. Scheelt veel ruimte! Zelf doe ik dit ook eens in de zoveel tijd, fijn om de dingen weg te gooien die je toch niet meer nodig hebt. Zelfs met je smartphone!

 

 

Tips voor een trage telefoon

Op een Android toestel staat een apart mapje genaamd: ‘Documenten’ hier staan de bestanden die je gebruikt maar ook de apps die je eerder had verwijderd. Is je Android toestel dus na een tijdje sloom en traag geworden? Kijk dan vooral eventjes bij je documenten, en zoek uit wat je niet meer gebruikt. Hierna zul je zien dat je telefoon veel sneller werkt, fijn toch?

Weleens gedacht aan een mooie achtergrond?

Zelf heb ik op mijn achtergrond een mooie Quote: ‘’actually i can’’. De quotes geven mij motivatie maar ze zijn ook niet té druk. Als mijn telefoon opgeruimd is, kan ik dat zelf ook in het dagelijks leven zijn. Het geeft mij een goed gevoel als alles een ‘clean en fresh’ gevoel geeft. Hier bedoel ik mee dat het goed is als alles op is geruimd.

 

Wat doe jij tegen een trage telefoon? En hoe organiseer jij je telefoon?


liefs, mellaah

  1. Angela van Keulen zegt

    En ik ben zo blij met het mooie resultaat van mijn website, blog en shop tot nu toe! Je bent een topper! Dankjewel x

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.