Laden...

hoe staan de polo’s van Hemdvoorhem

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden heb ik samengewerkt met HemdvoorHem dit bedrijf is gespecialiseerd in overhemden voor.. mannen!

Omdat ik natuurlijk géén man bent laat ik deze review door de twee mannen in mijn leven beoordelen. Laatst heeft mijn stiefvader (óókwel mijn vader) een mooie overhemd kunnen uitproberen. Nu is het de tijd om mijn vriend te verrassen met een.. Polo. Die ik vandaag met jullie doorneem.

Ik heb al een keer eerder iets mogen weggeven van deze webshop, en iets mogen uitproberen. Dus ik kan nu wel een goede review geven over dit bedrijf. Als je meerdere reviews heb gelezen dan weet je inmiddels wel waarover ik praat. Hemdvoorhem.nl is een bedrijf die tegen een vriendelijke prijs verschillende soorten overhemden, polo’s, broeken cetera verkoopt online in hun online webshop.

Het fijne vind ik aan hun is dat ze een fijne service hebben. Mocht je er dus niet uitkomen staan hun altijd paraat om je vraag te beantwoorden. Verzendingen worden binnen 42 uur uitgevoerd, en mocht je niet tevreden zijn krijg je je geld terug.

Normaal review ik natuurlijk altijd iets voor mezelf. Maar ik vind dat ik ook wel eens een ander mag verrassen met een leuk cadeautje, dit kan natuurlijk je ook doen voor jou man, vader of als cadeautje voor een verjaardag of tijdens kerst.

Toen ik het pakket binnen kreeg, wist ik eigenlijk nog niet wat ik kreeg. Dit klinkt gek, maar ik had meerdere maten doorgegeven van mijn vader én vriend dus het is eigenlijk een verrassing wat ik dan zou krijgen. Welke kleuren of materialen was ook nog eens een verrassing. Ik liet me dus totaal verrassen en ging direct aan de slag.

Alle bestellingen worden in een mooie ‘zwarte’ kartonnen doos geleverd. Deze kun je uiteraard ook gewoon in je kledingkast bewaren, dit staat eigenlijk totaal niet stom om het zo neer te leggen. Eenmaal uitgepakt: zag ik direct dat het een Polo was maar omdat het natuurlijk voor mijn vriend was bedoeld moest ik nog even wachten.

Want mijn vriend is altijd hier alleen in het weekeinde (tot dat we gaan samenwerken) natuurlijk kon ik niet wachten en daarom had ik hem al eerder opengemaakt zonder de folie aan te raken.

De reden waarom ik het door mijn stiefvader én vriend laat reviewen is heel simpel: ze hebben twee verschillende maten. Mijn stiefvader heefft een stevige bouw en mijn vriend is juist heel slank. Zo kan ik jullie ook een goede review geven, hoe het staat op twee verschillende mannen en zo jullie informeren hoe het staat.

Het was eindelijk weekeinde dus we konden aan de slag gaan: ik vind het fijn dat ik mijn vriend kan verrassen met een mooie Polo. Eenmaal uitgepakt was het natuurlijk ook een mooie Polo de kleur en materiaal is ook precies helemaal in de ‘stijl’ van mijn vriend. Dit had ik uiteraard nog niet doorgegeven wat hij leuk vond.. en daarom dit ik hem verrassen!

Om het compleet te maken hebben natuurlijk uiteraard foto’s gemaakt terwijl die het aan heeft.

Hij vertelde me dat hij erg blij is met zijn nieuwe Polo, hij deed hem ook direct aan en voor je het wist was hij al direct geclaimd ‘haha!’. Mijn vriend heeft maat S maar het is altijd even afwachten of iets past. Want laatst hebben we juist laatst iets besteld in de andere webshop, en het past zelfs iets te groot gelukkig past het goed en was hij erg tevreden.

Wat ik er zelf goed vind uitzien was voor alle materiaal: de stof is erg dik en lijkt me ook niet zo snel kapot te krijgen.

Ik vind het idee heel erg leuk van hem voor hem om een keer een leuk cadeautje te geven. Bijvoorbeeld een: Polo of een T-shirt normaal geef ik altijd voor zijn verjaardag een lekker luchtje, hoe origineel eigenlijk. Maar nu ik eenmaal zijn maten weet, kan ik hem natuurlijk vaker verrassen met zoiets en ik denk dat er meerdere mannen blij van worden. Niet?

Deze Olymp Polo is verkrijgbaar in de webshop van: Hemdvoorhem () en is verkrijgbaar voor € 79,99 maar uiteraard zijn er meerdere polo’s te vinden via deze link ().

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.