Laden...

hou je wijn koel in de zomer met Hydro Flask

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het leuke aan blogger zijn, zijn de pakketjes die je in ruil voor je harde werk krijgt.

Ik ben nou eenmaal zo ingesteld: als je je best doet voor wat je wilt bereiken, dan kun je dat ook. Laatst kreeg ik een leuk pakketje van het Amerikaanse bedrijf Hydro Flask.

Nou ging er bij mij niet direct een alarmbelletje rinkelen. Maar toen ik hoorde wat het deed, raakte ik vrijwel direct geïnteresseerd.

Hydro Flask is een bedrijf dat in 2009 gestart is met het maken van isolatieflessen in verschillende maten en vrolijke kleuren. Ze houden de inhoud ofwel 24 uur lekker koud ofwel 6 uur heerlijk warm.

Zo zijn er Hydration Flasks (voor water), Coffee Flasks (koffie of thee), Beer Bottles (bier), Food Flasks (voedselcontainers) en Wine Bottles (witte wijn of rosé). Alle producten zijn gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrijstaal, waardoor de smaak van je drankje of eten onveranderd blijft.

Beter voor het mileu

Isolatieflessen, drinkbekers of voedselcontainers zijn natuurlijk erg handig om onderweg bij je te hebben. Zeker in de tijd waarin we nu leven waar alle plastic in de zee terechtkomt, vind ik persoonlijk dat we wel iets mogen terugdoen voor de natuur. Door je eigen beker mee te nemen, bijvoorbeeld naar Starbucks waar je dan ook nog van een korting geniet, kun je met een kleine handeling al veel betekenen.

Wine Bottle and Tumbler

Ik kreeg een splinternieuwe, stijlvolle witte Wine Bottle en een olijfgroene Wine Tumbler toegestuurd. Maar hoe ga ik deze gebruiken? Openbaar drinken is natuurlijk verboden, maar doordat de temperatuur van je wijn tot wel 24 uur koud blijft, is de fles bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor een dagje picknicken. Ik heb mijn roséwijn overgegooid naar de Hydro Flask, want deze bevat exact de hoeveelheid van een standaard fles wijn, namelijk 75 cl. Geen gestuntel met het ontkurken van je fles of gesjouw met flessen en glazen in de natuur.

In de stijlvolle Wine Tumbler (wijnglas) geniet je optimaal van je favoriete rosé of witte wijn. Ze zijn 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal met TempShield™-technologie, is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal, waardoor mijn roséwijn van het begin tot het einde van de picknick lekker fris bleef en de smaak ook niet veranderde.

Voor mij zijn deze nieuwe producten van Hydro Flask zijn het perfecte alternatief voor een wijnfles en wijnglas als je onderweg bent in de natuur of als je thuis vrienden uitnodigt!

Beschikbaar in de kleuren, wit, zwart en olijfgroen.

Ga voor meer informatie naar: www.hydroflask.com

De Wine Bottle is verkrijgbaar in de webshop van A.S.Adventure:

Wine Bottle €49,95: https://www.asadventure.com/nl/p/hydro-flask-isolatiefles-25-oz-740ml-wine-bottle-1681C80005.html?colour=4168

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie