Laden...

Huawei kleine speaker met 3D geluid

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Speakers, zijn leuk om mee te nemen vooral tijdens deze warme dagen die eraan komen.

Zelf nam ik een kleine speaker altijd mee tijdens het zwemmen: als ik eraan denk krijg ik dat ultieme zomergevoel weer avonds laat barbecueën heerlijk!

Tegenwoordig heb je speakers in verschillende soorten en maten, kleuren en wat vooral is veranderd is het geluid. Tegenwoordig komt er al uit een kleine speaker al krachtig geluid. Nou kreeg ik laatst een mail van Bluetoothspeakercenter.nl waar je verschillende speakers kunt verkrijgen.

Toen ik de vraag kreeg om een bluetooth speaker naar keus uit te zoeken bezocht ik natuurlijk direct hun webshop. Ik werd direct overspoelt met verschillende soorten bluetooth speakers.

Nou had ik zelf thuis al een grote box staan die ik dan ook vooral thuis gebruik tijdens het afwassen bijvoorbeeld (kan niet zonder muziek!) dus ik besloot deze keer voor een kleinere variant te gaan maar hoopte wel op goed geluid.

Ik koos uiteindelijk voor de Huawei Swan 3D Bluetooth speaker die je met je telefoon kunt verbinden. Deze speaker wordt ook wel ‘Swan’ genoemd omdat het een vorm heeft van een zwaan. Naast dat deze speaker een mooie vorm heeft, is hij ook lekker klein en compact zodat ik hem makkelijk onderweg mee kan nemen.

Je kunt zelfs met deze Bluetooth speaker handsfree bellen en makkelijk met een paar knoppen de muziek stop zetten, pauzeren en deze draadloze speaker doorspoelen.

Toen ik eenmaal de speaker aanzette merkte ik al direct de stem: alles wordt duidelijk verteld. Zo zei de Engelse mevrouw mij dat ik de speaker moest verbinden, en had verbonden. Daarnaast merkte ik dat deze speaker makkelijk in de hand ligt.

Je kunt deze draagbare speaker opladen met een simpel kabeltje die je in laptop kunt pluggen, of net zoals mij in de Home Cinema set. Fijn dus! Bovendien had ik hem maar een uur opgeladen en gebruik ik hem al de hele week overdags dus hij gaat ook niet snel leeg.

Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n aparte speaker en vooral fijne speaker in mijn leven gehad. En ik kun je zeggen: er komt zelfs beter geluid uit dan de grote speaker die ik in de keuken heb staan.

Deze speaker wil ik heel graag meenemen naar het zwembad, net zoals vroeger. Bovendien is deze box ‘ waterdicht ‘ ideaal dus voor mij aangezien.. ik nogal een kluns ben.

Deze muziek box is dus perfect voor onderweg, of thuis als je niet de TV aan wilt zetten voor de radio. Het scheelt ook nog eens in de kosten kan ik je vertellen. Tevens krijg je ook nog eens 1 jaar garantie op de speaker.

Huawei Swan 3D Geluid Bluetooth Speaker: is verkrijgbaar voor € 59,00.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie