Laden...

Huid reparatie met BioSkin Salcura

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje terug heb ik een aantal producten van Bioskin Salcura mogen uittestten voor mijn Psoriasis.

Nou kreeg ik laatst een leuk mailtje of ik weer wat producten uit wilde proberen om je huid te laten herstellen. Natuurlijk! want na zeker 1 jaar de producten regelmatig gebruikt te hebben heb ik wel een goede indruk van BioSkin Salcura gekregen.

BioSkin is gericht op natuurlijke huid therapie voor mensen met eczeem, of net zoals mij Psoriasis een overgevoelige of droge huid of andere huidaandoeningen, zoals dermatitis, rosacea. De producten van Salcura zijn dermatologisch getest; de cremes en sprays die een natuurlijke huidbarrière moeten creëren en verlichting moeten bieden bij een jeukende huid. Naast deze fijne specificaties vind ik ook de recensies leuk om te lezen, iedereen is te spreken over deze fijne natuurlijke middelen.

Zelf heb ik zo’n 10 jaar last van Psoriasis, eigenlijk sinds kinds af aan al. Ik weet dat ik als kind grote vellen uit mijn haar kon halen; vroeger vond ik dit lekker om te doen maar op latere leeftijd besefte ik me dat het ook best vervelend kon zijn, vooral de jeuk. 

Vroeger had ik last van Psoriasis in mijn: haar, ellebogen (standaard plek), en buik.

Vooral in mijn haren is het heel erg, omdat het overal zat en het staat ook zo stom: als je jeuk hebt ga je automatisch jeuken maar iedereen kijkt je dan aan. Op dit moment heb ik vooral last van mijn droge, jeukerige huid. Ik heb gelukkig géén last meer van vellen of een rode huid.

Het is dus minder geworden, vooral na het gebruik van dit soort ‘natuurlijke’ middelen. Waarom? Ik heb letterlijk alle middeltjes bij de dermatoloog uitgeprobeerd, niks hielp behalve een shampoo die even later uit het assortiment werd gehaald.

Aan de slag met deze producten van Salcura dus. Geluk bij een ongeluk is de Psoriasis op mijn elleboog terug gekomen, tijd om te testen dus!

Zeoderm Moisturizer – 50 ml 1.7 fl.oz

Deze Moisturizer is geschikt voor huiden met Eczeem en dus ook Psoriasis. Wat ik zo fijn vind aan de producten van Salcura zijn de geuren: het is niet parfum-achtig maar juist heerlijk rustgevend. Althans, ik wordt er erg rustgevend van. Deze Moisturizer smeert lekker uit en werkt verfrissend op mijn elleboog en hand, fijn product en werkt ook nog eens goed.

DermaSpray Nourishment

Het fijne vind ik van Salcura zijn de Sprays. Als je net zoals mij Psoriasis hebt begrijp je me vast wel: je komt net niet op een plekje en je wilt gewoon een verfrissende effect en verlichting op de jeukende plekken. Daarom kan ik je de DermaSpray van harte aanbevelen: voor mij de perfecte spray als je last hebt van Psoriasis.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

juni 17, 2018
0

Nice write up

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: