Laden...

zo zorg je goed voor jou en je huid

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het reinigen van je huid, doe jij het op een juiste manier? Vergeet je soms je huid te reinigen s’avonds? En als je je huid reinigt.. hoe pak je dan zoiets aan? Vandaag heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je huid beter te reinigen, en hoe je dit volgens mij kunt aanpakken.

Welke producten gebruik je?

Het is belangrijk dat je goede producten gebruikt die voor jou huidtype zijn gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een vette of gevoelige huid? Het hangt ook allemaal er vanaf wat jij het fijnst vind werken. Zelf gebruik ik een milde face wash, en daarbij gebruikt ik heel af een toe een dag-en-nacht crème. Dit doe ik omdat ik anders last van Acne krijg.

Zorg ervoor dat je huid niet uitdroogt

Het klinkt misschien logisch maar ook wel stom. Vroeger hadden ze natuurlijk nog geen Face Wash en gebruikte ze alleen maar ‘water’. Soms hoef je geen producten te gebruiken, het is soms ook goed om je huid even te laten herstellen. Vooral als je net zoals mij af en toe last hebt van Acne is het belangrijk dat je niet teveel producten gebruikt. Sommige producten laten zelfs je huid uitdrogen!

Gezichtsborstel

Wat een uitvinding is dat zeg! Zelf maak ik gebruik van een gezichtsborstel. Dit gebruik ik in combinatie met een Facewash, dit probeer ik iedere avond te doen voordat ik naar bed ga. Sinds dat ik mijn gezichtsborstel gebruik heb ik zelfs minder last van Acne.

Sauna

Een sauna op zijn tijd helpt om je poriën open te laten, en helpt ook tegen oneffenheden. Tegenwoordig heb je ook van die ‘sauna’s’ voor thuis. Dit heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar ik heb er wel goede verhalen over gehoord.. heb je er zelf ook eentje? Ik hoor graag in de reacties wat je van zo’n mobiele sauna vind!

Hoevaak reinig je je huid?

Wij vrouwen, vergeten soms onze huid te reinigen. Dit moet natuurlijk 2 keer per dag helaas denken wij meestal aan anderen en daarna pas aan onszelf. Soms is het heerlijk om eventjes ‘Me-time’ in te lassen, en een heerlijk maskertje op te doen! Het mag..

6 reacties

februari 28, 2017
0

Ik heb ook zo’n borstel thuis en maak daar elke avond mijn gezicht mee schoon. Verder gebruik ik verschillende producten als het gaat om het reinigen en verzorgen van mijn huid.

februari 28, 2017
0

Wat fijn zeg! 🙂

februari 28, 2017
0

Wat fijn dat de borstel zo goed werkt! Dat wil ik ook altijd nog eens proberen.

februari 28, 2017
0

Ik heb jaren geleden van mijn dochter een ROC reiniger gekregen. Met een milde scrub gebruik ik die zeker 1x per maand. Heerlijk!

februari 28, 2017
0

Klinkt goed Jane! 🙂

februari 28, 2017
0

De goedkopere borstels werken voor mij ook fijn, echt een aanrader! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: