Laden...

huidolie die geen wonderen verricht van Kneipp?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag review ik een Huidolie die je moet helpen om een verbeterende huid moet gaan krijgen.

Deze Huidolie helpt je tegen alle ‘probleemzones’ die een vrouw meestal heeft. Het moet ervoor zorgen dat jij een stevige huid ervan krijgt, hierdoor raakte ik benieuwd. Want ja, ik ben wat steviger en ik heb nogal last van probleemzones die bijna elke vrouw heeft (iedergeval, sommige vrouwen denken dat!). De Kneipp Huidolie zou je helpen aan een betere huid, welke vrouw wil dit nou niet?!

Elke vrouw houdt het liefst haar houdt in shape, wat als deze Huidolie je huid echt kan verbeteren? Zou jij dat dan ook gebruiken? Hou ouder je wordt, hoe slapper de huid wordt en daarom is het belangrijk om je huid te verzorgen. Met name de armen, benen, billen en buik veranderen en dat merk ik zelf ook heel erg. Kneipp ontwikkelde speciaal voor deze doelgroep een Huidolie die je bindweefsel van binnenin verstevigt, en wie wil nou niet de perfecte huid?

In deze huidolie zit Druivenpitolie en Sandelvruchtextracht, Kneipp beloofd jou als jij elke dag je insmeert met deze olie je na twee weken al resultaat te geven. Bovendien vond ik de Quote heel erg leuk: Geen wonder, maar wel effectief. Zouden ze hunzelf hiermee indekken? Of werkt de Huidolie echt? Ik ging op onderzoek uit!

Kneipp Beautiful shape

De huidolie heeft werkzame stoffen van de Sandelvrucht en Druivenpitolie. De Huidolie moet zelfs helpen tegen anti-aging de vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen.  De Sandelvrucht helpt je te verbeteren voor een betere doorbloeding en een zichtbare versteviging van de huid zoals op de verpakking staat. De Druivenpitolie bevat vitamine E en essentiële vetzuren die je helpen om een betere huid te krijgen.

Wat ik ervan vind

Zoals je hierboven op deze foto’s ziet, is een glanzende huid. En dat merk ik elke dag, wat ik nu een week lang doe is dat je huid zeker wel verbeterd. Verstevigen doet het zeker, maar ik vraag me af of dit voor een korte of lange termijn is. Kneipp zegt dat de Huidolie voor iedereen eigenlijk geschikt is, en wat ik altijd zeg: je kan niet vroeg genoeg beginnen met anti-aging.

Ik denk dat dit zeker wel effect heeft. Bovendien denk ik zelf dat het ook goed werkt voor de afgevallen vrouwen, om je huid te verstevigen. Zoals Kneipp al zegt: geen wonder, maar wel effectief.. die Quote blijft mij eigenlijk een beetje bij, maar ik denk zeker wel dat het werkt! Alleen een minpunt: je blijft smeren! Maar daar zijn we vrouwen voor toch?

De Kneipp Beautiful Shape is vanaf Maart verkrijgbaar in diverse drogisten en webshops voor de Adviesprijs van: € 12,49

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

april 29, 2016
0

Misschien ook maar gaan proberen. Ben nu wat aan het afvallen en wil natuurlijk wel een stevige huid houden.

maart 31, 2016
0

Ik zie deze inderdaad voorbij komen steeds, ziet er goed uit, ik ben er ook wel benieuwd naar 🙂

maart 31, 2016
0

Ik moet hem nog proberen maar ik ben ook wel erg benieuwd naar het effect!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: