Laden...

ik ben gezakt

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Jullie zijn natuurlijk benieuwd hoe het nu gaat met mij, anders klik je niet op dit artikel. Ik ga het jullie het nu zeggen, de laatste dagen heb ik mezelf voorbij gelopen. Ik ben al twee weken ziek en kon ook niet goed uitzieken. Dan moest ik ook nog eens afrijden, helaas gezakt. Jammer, maar ik ga door.

Ik geef niet op.. ik moet door. Ook ben ik weer actief op mijn blog, ik heb alles ingehaald wat ingehaald moest worden. Ik had een hele volle mailbox omdat ik zelfs daar geen tijd voor had. Nouja ik had wel tijd maar ik gunde mezelf geen tijd. Jullie wisten dat het met mijn rijlessen niet lekker ging. Ik had mezelf voorgesteld vorige maand om gisteren te gaan afrijden en heel veel te gaan lessen.

Dit ging niet goed. Ik had aantal lessen gepland maar meerdere lessen gingen op het laatste moment niet door of ik verplaatste ze omdat ik op die dag niet kon. En toen ze moesten doorgaan werd ook nog eens me rijinstructeur ziek of er ging iets mis. Waardoor ik heel weinig had gereden, en wanneer ik moest rijden ging het niet erg lekker.

Ik besloot de laatste week elke dag te rijden, maar toen werd ik ineens ziek en lag met koorts en alles op de bank ( ik bespaar jullie de details haha ). Dit had ik niet verwacht en ik baalde er heel erg van. De dag voordat ik moest afrijden besloot ik 4 uurtjes te gaan rijlessen. Het probleem is bij mij de eerste uur gaat alles goed en na die uur raak ik afgeleid en als er dan iets fout gaat gaat alles fout.

Nu laat ik het even een paar dagen rusten, ook omdat ik mezelf voorbij liep en nog goed moet uitzieken. Ik moet nu echt aan mezelf denken en het even op zijn beloop laten. Ook wordt mijn moeder geopereerd. Erg spannend, weet niet wat te verwachten. Ik kan er niet goed tegen. Hoe los ik dit op? Ik heb mijn moeder nog nooit in een ziekenhuis gezien. Ik vindt het heel erg moeilijk.. 🙁

Het komt goed, ooit..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.