Laden...

ik ga uit huis!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb eigenlijk al een tijdje niet meer geschreven hoe het met mij gaat, waarom? omdat ik het vrij druk heb met alles, me blog en me privé leven. Vandaag deel ik eigenlijk een ”update” over mezelf maar ook vooral over me blog. Ik heb heel veel leuk nieuws, nou ik vind het heel erg leuk nieuws! Benieuwd wat op mijn planning staat? Lees dan even verder..

Laatst deelde ik een foto op mijn Instagram dat ik eigenlijk leuk nieuws heb. Ik hou hier nog een beetje me mond over, wil je het weten? lees dan even dit artikel door! NEE, ik ben niet zwanger of iets. Ik heb het eigenlijk al eerder verteld in een eerder artikel.

Ten eerste

Het is al weer een tijd geleden wanneer ik vertelde hoe het nou eigenlijk met mij gaat. Ik heb af en toe nog last van mijn PTSS en Paniekaanvallen, het wordt wel iets minder, maar ik heb er mee leren leven.

Uit huis

Zoals ik al eerder in een artikel vertelde dat ik 7de stond voor een huis, die dag erna kreeg ik een bericht dat ik 1ste stond en mocht gaan kijken. Mijn ouders mochten toevallig ook kijken bij een huis die stonden ook 1ste voor een huis. Eenmaal uitgezocht, bleek dat de huizen bij elkaar om de hoek waren… alsof het was voorbestemd!

Ik heb een heel goed gevoel over die huis, mijn papieren zijn inmiddels al goedgekeurd en mijn ouders papieren ook. Ik mag de 2de gaan kijken, en misschien ook direct gaan tekenen?

Aan mijn ouders huis moet nog heel veel gebeuren, maar me ouders zijn enorm handig dus dat komt goed! Ik ga ook mijn huis nemen de 2de maakt niet uit hoe het eruit ziet. Bovendien moet ik het wel nemen, want mijn ouders hebben nu een huis genomen waar geen ruimte voor mij is.

Duimen jullie voor me?

reacties

april 20, 2016
0

Fijn dat je een huisje hebt gevonden! ♥

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: