Laden...

ik ging de test aan met fotolenzen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je ziet het steeds vaker: Fotolenzen die je op je telefoon heen schuift.

Ik wilde al een tijdje zoiets uitproberen omdat ik dat onwijs gaaf vind! Je creëert dan een foto die eigenlijk niemand anders heeft, en wie wilt dat nou niet? Ik vind het effect wat je met deze twee lenzen maakt heel erg gaaf, en daarom wilde ik het heel graag met jou delen!

Gouden 6 in 1 LED Multi-lens set

Bij TelefoonhoesjesXL heb ik laatst iets leuks uitgezocht, iets wat ik heel graag met jullie wilde delen. Toen ik hun webshop aantikte zag ik al direct deze set voorbij komen, mijn keus was al direct snel gemaakt. Eenmaal in webshop heb ik nog een aantal gave dingen gespot die ik heel graag wil hebben. Ik kreeg dit Multi-lens set al binnen een dag opgestuurd, het gekke is dat ik het die avond had besteld en de volgende ochtend kreeg ik het al direct binnen.

Helemaal verbaast dat ik het pakketje zo snel al binnen had, maakte ik de doos open. Ik zag al direct een mooie set voor mijn ogen. In deze set zitten 2 clipjes voor op je mobiele telefoon, een kleine clipje die het effect creëert het ‘tunneleffect’ die ik heel erg mooi vind. Het grote klipje die geeft je foto licht waardoor je oneffenheden minder zichtbaar zijn (vind ik zelf!)

De set bevat 2 clipjes en twee ‘lens’ kapjes die ervoor zorgen dat je lenzen niet beschadigen. De set ziet er heel goed uit in mijn opzicht en ik ging daarom ook direct aan de slag. De lens die 3 soorten licht geeft die moet je eerst opladen, ik kwam hier niet direct achter maar achteraf is dit vrij makkelijk gegaan.

Ik begon allereerst met de ‘licht’ lens, deze lens zie je ook heel vaak bij alle sterren het zou je veel mooier maken. Ik moet wel zeggen het werkt wel, alleen moet je de lens niet zoals mij in het daglicht gebruiken dan werkt het niet helemaal perfect wat je ook op de foto kunt zien. Later probeerde ik de lens uit toen het donker was en dan zie je wel veel beter het verschil in kwaliteit.

Zoals ik al zei de lens heeft 3 standen en ik gebruikte hieronder de volle stand (voor het beste resultaat)

Voor & Na

Het lijkt alsof je weinig verschil ziet in de foto’s (althans dat vind ik zo), maar als je de lens voor je houdt zie je daadwerkelijk wel verschil. Deze lens ga ik zeker nog heel veel vaker gebruiken, bijvoorbeeld voor Instagram is deze lens perfect! Hieronder probeerde ik de andere lens uit die echt dat ‘fish eye’ effect creëert:

Hoe gaaf is deze foto! Aaah, serieus ik ben echt blij met dit effect. Ik heb al op mijn Instagram een foto gedeeld met deze effect, ik vind het echt onwijs cool. Het lijkt net echt alsof je daar ook echt bij staat, of wordt meegezogen. Oké, dit klinkt misschien iets te raar maar ik vind wel dat dat effect het wel maakt. Ik vind het gaaf voor als je bijvoorbeeld een Selfie van jezelf wil maken!

Je kunt met deze twee lenzen hele mooie effecten creëren. Deze twee lenzen kun je verkrijgen bij TelefoonhoesjesXL je kunt op de link klikken voor meer informatie. Ik ben in iedergeval heel erg tevreden, en ik kan denk ik met mijn Instagram foto’s niet meer zonder. Als je de Multi-lens set besteld krijg je een 185° fish eye lens en een clip met een ingebouwde LED-lamp. Ik kan het iedereen aanraden, en ik vind € 24,95 totaal niet duur voor wat je krijgt.

Bij TelefoonhoesjesXL kun je bijvoorbeeld ook voor je IPhone een IPhone SE hoesje krijgen. En voor mensen die geen hoesje kunnen vinden voor hun Huawei telefoon, TelefoonhoesjesXL verkoopt ook een Huawei Ascend G6 hoesje. Dus er is voor ieder wat wils, kijk snel of er ook wat voor jou bij zit.

€ 24,95 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

augustus 1, 2016
0

[…] testte o.a. twee producten van TelefoonhoesjesXL die je zeker moet bekijken: Fotolenzen & Ik testte 2 verschillende […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: