Laden...

ik kreeg een IPad cover opgestuurd van GoedkopeIPadCovers

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Na een aantal maanden gespaard te hebben, besloot ik iets voor mezelf te kopen.

En dat mag ook weleens! Ik besloot een IPad te kopen, en tijdens Black Friday kon ik hem ook nog eens met Korting scoren!

Nu kreeg ik laatst weer een leuk mailtje om een hoesje uit te proberen, ik hou gewoon van verschillende covers. Zo koos ik deze keer voor een (Goedkope!) IPad hoes, benieuwd hoe dat in elkaar steekt?

Ja, dat klopt! Het bedrijf waarvan ik deze IPad Cover opgestuurd kreeg heet dan ook Goedkopeipadcovers.nl en geef nou eerlijk toe: als de kwaliteit perfect is, en het is ook nog eens niet duur ga je toch liever hiervoor dan iets duurs te kopen. Althans, zo denk ik erover ook omdat ik vaak iets sloop. En maanden later het altijd opnieuw koop.

Nou had ik zelf ook al een hoes gekocht, vrij prijzig als je het op het internet wilt vinden. Wat als dit nou goedkoper kan? Daar ga ik voor! Goedkopeipadcovers.nl verkoopt dan ook verschillende IPad covers, en zelfs IPhone hoesjes. Ben je dus opzoek naar een goedkoper alternatief? Dan zal ik zeker op deze webshop eens gaan kijken.

Deze IPad cover heeft 3 inkepingen, waardoor je de IPad in verschillende standen neer kunt zetten. Persoonlijk vind ik dit erg handig! Ik koos voor een sketchy patchwork design, waar ik wel van hou. Natuurlijk verkopen ze niet alleen deze designs maar ook neutrale IPad Hoezen. Het is een degelijke hoes, en voor de prijs kun je hem niet laten liggen. Zo heb je deze IPad Cover al voor € 24,99.

Als je deze hoes dicht gooit zet hij hem automatisch in slaapstand, dit had ik nog niet bij mijn oude hoes. En om eerlijk te zijn: is dat toch vrij handig. Ik vergeet soms weleens hem op de lock-knop te zetten, zo slurpt hij ook direct minder energie. Oók kun je de hoes draaien zodat je hem ook recht neer kunt zetten, wil je dus je camera aan de andere kant hebben draai je je IPad gewoon om. Handig!

Ik vind deze hoes heel erg handig, thanks GoedkopeIPadCovers :-)!

€ 24,99 iPad Air 2 Hoes Patchwork Roze

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

januari 26, 2017
0

Ik heb een egaal roze hoes die al wat uit elkaar begint te vallen… ipadje is ook al een beetje oud namelijk 😉

januari 26, 2017
0

Mooie hoes!
Ik heb zelf geen i-pad, maar mijn moeder wel en zij heeft zo’n echte i-pad hoes, maar ik vind deze er veel leuker uitzien haha.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: