Laden...

ik maak me echt druk om niks..

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is heel makkelijk om te zeggen tegen iemand anders hoe je het moet doen. Maar als het op jezelf af komt is het toch best moeilijk, toch besloot ik dit artikel te schrijven. In het beginperiode van mijn blog schreef ik heel vaak hoe het met mij ging. De laatste tijd valt het best mee, ik schrijf alleen artikels hoe je dingen het beste kunt aanpakken. Vandaag schrijf ik over plannen, en over mij hoe het nu gaat.

Ik heb amper inspiratie vandaag.. ik kan het gewoon niet opbrengen. En ik denk dat iedereen wel dit soort dagen heeft. Over een paar dagen ga ik naar de Efteling, super veel zin in. Maar ik kom al een paar maanden niet meer buiten, ik heb weet last van mijn PTSS ik blijf gewoon liever binnen. Dus ik hoop dat het niet op een disaster uitloopt. Ik heb zoveel gedachtes op dit moment.. Ik moet nog dat doen, en dat.. zoals dit artikel. Ik ben gewoon bang, bang dat ik het verpest. Wat is dit een gek gevoel!

Gelukkig denk ik nog een beetje positief over alles. We plannen al een maand om naar de Efteling te gaan, alleen kwam het er maar niet van. Waardoor ik alleen maar meer slechter in me vel ging zitten. Nu een week van te voren weten we wanneer we gaan. Dat geeft me meer rust, want ik zat me al heel de maand te panikeren. Alsnog ben ik toch nog een beetje bang, maar goed. Zodra dit artikel online komt ben ik gisteren naar de Efteling geweest, en ik hoop gewoon dat alles goed is gegaan.

Ik en me ouders hebben het er wel over gehad. Maar we gaan niet in de grote achtbanen maar gewoon rustig in het park. Bovendien hebben bij de duurste kaarten met eten erbij en parkeren dus we zijn eigenlijk verplicht om af en toe te eten. Hopelijk is alles ook niet te ver van elkaar af… Je hoort het al, ik paniek me al een beetje in mijn hoofd. Idunno, maar dat brengt best wel veel stress met zich mee.

Mijn hoofd is eigenlijk een op los geslagen projectiel als ik ergens heen moet haha. Maar het is echt zo, ik kan me van te voren al zo druk maken over dingen. Ik moet uitwegen weten anders ga ik niet. Als ik niet goed slaap of op tijd eet kan ik me zo druk maken. Mijn angst is eigenlijk ontstaan nadat ik vroeger zo vaak flauw ben gevallen. Daarna was ik bang overal flauw te gaan vallen wat nu dus heeft geleid tot ptss en angstaanvallen. Klein deeltje zegt tegen mij: Blijf thuis! Maar het andere deel wilt zo graag!

Hopelijk komt alles goed, i luv joee guys <3

Geef een reactie