Laden...

ik maakte mijn eigen parfum, en jij kan dat ook!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf koop ik altijd om de paar maanden een nieuw flesje, dit is altijd verschillend.

Maar het begon bij: Chanel no. 5 een klassiek luchtje als ik er bijvoorbeeld aan denk, ruik ik het in principe al. Gek hé? Dat je eigenlijk een luchtje niet uit je hoofd krijgt. Nou kreeg ik laatst een leuk pakketje. Alleen was er iets..

Ik wist dat ik dit pakketje ging krijgen, alleen toen ik het kreeg was ik snotverkouden. Goede timing! zal je zeggen.. de eerste 2 weken kon ik het pakketje dus niet aanraken omdat ik zelf ook niks rook in mijn omgeving. Nou moest het dus eventjes wachten, iets wat ik normaal nooit doe. Als ik normaal een pakketje binnen krijg verwerk ik het direct: anders blijft het zo liggen.

Soms mag je toch eventjes gek doen toch?! Ik ging aan de slag met mijn eigen luchtje. Helaas heb ik geen ‘Ruik nu’ knop op mijn blog. Jammer! Want het luchtje dat ik heb gecreëerd ruikt precies als mijn favorieten luchtje: beetje bloemerig maar toch vrouwelijk.

Ik heb meerdere ‘luchtjes’ gemaakt, ook omdat je meerdere sticks hebt kun je met dit pakketje goed aan de slag. Fijn om je eigen luchtje te kunnen maken! Althans voor de mensen die niet kunnen kiezen (zoals ik… uhum).

  • MINI LAB SAMPLE SET // 5 x perfume 2 ml. // € 15,00 ENERGIE, CONFIDENT, TENDRE, CALME, OHLALA

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg