Laden...

ik mag 2 x 25 euro aan STOCKON boodschappen weggeven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Waarschijnlijk had je het al in de titel gezien maar ik mag 2 keer € 25 aan boodschappen weggeven.

Maar hoe werkt het? Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik zelf ook van winacties hou, ik hou ervan om anderen blij te maken. Soms moet je even goed doen; maar vandaag heb ik dus een hele leuke winactie voor jullie. Dus. Kijken jullie mee?

Tegenwoordig kun je makkelijk je boodschappen online bestellen. Zo zijn er tegenwoordig verschillende aanbieders waar je terecht kunt voor je boodschappen.

Nou had ik het zelf ooit een keer bij mijn lokale supermarkt geprobeerd: dit viel helaas tegen want ik moest ook nog eens betalen om het te laten klaarzetten minstens €30 en ze hadden de verkeerde boodschappen klaargezet.

Nou is er dus een nieuwe aanbieder op de markt: STOCKON. Stockon heb ik weleens teruggezien in onlineadvertenties, maar nooit echt geprobeerd.

Gelukkig mocht ik voor deze winactie ook zelf voor € 25 boodschappen bestellen: en het kwam net goed uit. Althans, je kent het wel eind vd maand en alles is zo’n beetje op. Daarom ging ik direct aan de slag met mijn boodschappen.

Je bestelt je boodschappen via een App. Zelf kreeg ik geen wachttijd te zien en kon dus direct aan de slag met het bestellen van mijn boodschappen.

Wat ik vooral zag waren boodschappen voor een niet-al-te dure prijs. Gelukkig viel het onwijs mee, en was het eigenlijk alleen een kwestie van selecteren van mijn boodschappen. Zo had ik koffie en soep gekocht via een klik.

Als je het voor 21:00 besteld krijg je het ook nog eens de volgende (werk)dag binnen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je dag en tijd te selecteren wanneer het voor jou uitkomt.

Van pasta’s tot thee en harde broodjes, eigenlijk kun je bij STOCKON voor verschillende producten terecht. Erg fijn dus!

Ik koos mijn dag uit wanneer ik thuis was (in de avond) en nu was het afwachten. Zelf had ik het per ongeluk voor het weekend besteld, dus was het na het weekend binnen.

De bezorger was precies op tijd, ik had tussen 17:00 – 20:00 gekozen en de bezorger was er al om 17:00. Die avond heb ik nog genoten van mijn Aspergesoep en Harde broodjes.

Nu mag ik jou ook blij maken met € 25 aan boodschappen. Maar wat moet je doen?

  1. Volg me op Facebook en/of Instagram het wordt gecontroleerd, (ont)volgen heeft geen zin.
  2. Schrijf in de reacties waarom jij zo graag die € 25 bij STOCKON wilt winnen ( géén smeekbedes ).
  3. Vul een geldig e-mailadres in de reacties zodat ik je na afloop kan mailen.

28 mei 2018 ontvangen de winnaars een e-mail, ook wordt de winnaars bekend gemaakt op mijn Facebook. Houdt dus mijn Facebookpagina in de gaten!

Voor deze winactie geldt een privacyverklaring. E-mailadressen en IP-adressen worden niet openbaar gemaakt en worden enkel gebruikt voor deze winactie om de personen in kwestie te mailen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

31 reacties

mei 16, 2018
0

Goedemorgen! Weer een leuke winactie!

Ik doe gráág mee, heb nog steeds nooit boodschappen besteld en het lijkt me zó heerlijk om niet de deur uit te hoeven voor boodschappen! Hoe leuk is het als er een bezorger aanbelt (dat vind toch iedereen sowieso al geweldig?!) en hij of zij heeft dan ook nog eens boodschappen bij zich!??!!
Ik zou het graag eens uitproberen, dus ik ga duimen! 😀

Fijne dag!!

mei 15, 2018
0

Super handig ik ben momenteel veel aan het werk dus het zou wel handig zijn als ik in ieder geval wat boodschappen kan inslaan!

Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

mei 15, 2018
0

Ik ben gewoon nieuwsgierig en wil stockon graag uittesten.

mei 15, 2018
0

Ben benieuwd, ik bestel eigenlijk nooit mijn boodschappen online. Gewoon omdat ik er niet mee bekend ben . Bang dat het verkeerd uitpakt… hihi. Maar na het lezen van je post heb ik zoiets van gewoon proberen. Tijd spaart het in ieder geval en dan kan ik bv lekker op de bank met een kop thee relaxen. Kan altijd wel wat fijne boodschappen gebruiken. Het is toch, helaas, altijd een gereken om uit te komen. Dus ik doe graag mee & wie weet bestel ik ze dan altijd wel vanaf mijn comphy seat.

mei 14, 2018
0

Leuke actie. Ik bestel wel eens boodschappen en ben benieuwd of Stockon een toegevoegde waarde heeft, dus test het graag uit! Ik volg via FB!

mei 13, 2018
0

Het lijkt me ideaal, aangezien ik minimaal 40 uur werk en daardoor amper tijd heb om doordeweeks naar de super te gaan. Daarnaast woon ik net op mezelf en mis ik steeds wel weer iets wat ik nog vergeten ben te kopen, dus dat tegoed zal heel goed terecht komen :)!

mei 11, 2018
0

Lijkt me toch wel ideaal, vanuit je stoel bestellen en het word gewoon thuis gebracht.
Perfect voor de wat zwaardere boodschappen.
Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Instagram

mei 10, 2018
0

Ben wel benieuwd naar deze manier van boodschappen doen.

mei 9, 2018
0

Graag. Ik heb net mijn eerste bestelling ontvangen van stockon en het beviel mij erg goed. Super handig met de app.
Dus shoptegoed is zeer welkom

mei 9, 2018
0

Ik doe mee omdat ik nieuwe dingen graag test.Stockon lijkt een hele leuke website and ik hem steeds tijd tekort ik wil hem dus graag uitproberen

mei 9, 2018
0

Ik ben dol op boodschappen doen, maar er gaat zoooo veel tijd in zitten. Ik heb wel eens eerder gedacht aan boodschappen bestellen, maar ik kom vaak niet aan de benodigde 70 euro met zn tweeën. Het lijkt me geweldig om Stockon uit te proberen. Het uitpakken van de doos zal voor mij vast voelen als het uitpakken van een goodiebag!

mei 8, 2018
0

lijkt mij ideaal voor de ramadan. Soms komt er onverwachts toch iemand of je wilt nog wat extra’s kopen en hebt overdag geen tijd. Met klik bestellen en voila. Ik wil graag ouders hiermee verassen. We zien soms ah bussen voorbij rijden of picknick. En lijkt ons wel wat om dit uit te proberen

mei 8, 2018
0

Wauw wat leuk ik doe graag mee!!

mei 2, 2018
0

Dat zou makkelijk zijn! Met een kind de fiets op, fiets af om die lekkere producten te kopen is niet altijd makkelijk! Hij wil niet meer in het winkelkarretje 🙁

mei 2, 2018
0

Nog nooit boodschappen besteld en laten bezorgen, maar ben er toch wel nieuwsgierig naar. Lijkt me toch wel makkelijk en handig. Een heel mooie manier om het eens uit te proberen en uit te zoeken of het iets voor mij is.

mei 1, 2018
0

Lijkt me handig om eens te proberen. Met 2 kids is het misschien wel handiger om online te bestellen en de aspergesoep klinkt al heel lekker.

mei 1, 2018
0

Lijkt mij heerlijk om een keer de boodschappen te bestellen ipv te doen met 2 jonge kinderen!!

mei 1, 2018
0

Ik doe nooit online boodschappen. Kratjes met statiegeld, hoge bezorgkosten weerhouden me ervan. Dit klinkt super handig. Zeker voor de zware boodschappen zoals frisdrank en melk.

mei 1, 2018
0

Zelf heb ik nog nooit online boodschappen besteld.. zit er wel eens over te denken om het eens te proberen . Heb even op de site gekeken en dit lijkt me ideaal. Boodschappenlijstje maken (dan wel met een volle maag haha) en alleen kopen wat je echt nodig bent ipv constant verleid worden in de winkel… een plaatje van wat lekkers kan ik vast beter weerstaan dan echt het lekkers zien haha.. beter voor de lijn en beter voor mijn portemonnee. Probeer het graag eens uit met dit shoptegoed . Leuke actie . Groetje ilsiee

mei 1, 2018
0

Gaaf! Wil het graag eens testen

Facebook: An Na

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: