Laden...

ik ontwierp een aantal (aparte) kerstkaarten via Tadaaz

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Nou woon ik inmiddels bijna twee maanden op mezelf. Vorig jaar had ik nog geen kerstkaarten verstuurd, omdat ik toen echt net op mezelf woonde en het nog niet nodig vond.

Bovendien wonen mijn ouders aan de overkant en zetten ze me nog op hun kerstkaarten. Dit jaar doe ik het daarom anders. Ik ontwierp mijn eigen gemaakte kerstkaarten!

Tadaaz is een drukbedrijf met een doel: mensen blij maken met de leukste kaarten. Van geboortekaarten tot huwelijk, en communie je kunt bij Tadaaz voor een leuke prijs terecht. Kaarten zijn echt niet meer ouderwets: eigenlijk door alle online kaartenwebshops vind ik het persoonlijk echt weer hip en trending. Je kunt iedereen met een simpel kaartje al blij maken. Nou heeft Tadaaz aparte kaarten, die ik niet in andere webshops voorbij zie komen.

Tadaaz bezorgd met PostNL en zorgt er daarom voor dat je binnen een dag je verzending al binnen hebt. Het enigste wat anders aan Tadaaz is, is dat het in een bundel komt: je kunt het niet apart naar iemand verzenden.

Dit is voor zakelijke klanten vooral erg handig omdat je dan alles kunt controleren voordat je het zelf op de bus doet. Natuurlijk zorgt Tadaaz voor een klein prijsje (zo’n €0,24 +/-) ook nog eens de enveloppes.

Nu binnenkort de kerstdagen eraan komen, vroeg Tadaaz of ik om een aantal leuke kerstkaarten te ontwerpen. Natuurlijk wilde ik dat. Want ik, kerst fan heeft eind oktober al haar kerstboom staan. Daarnaast wilde ik ook wat leuks met deze kerstkaarten doen, onder dit artikel zal ik dit nog eventjes toelichten.

Ik vind het fijn dat Tadaaz aparte kerstkaarten verkoopt. Zo had ik kerstboompjes (die je op kunt hangen) en kerstsokken besteld. Met deze kaarten val je dus echt op, en dat vind ik er zo leuk aan. Nou wilde ik mijn volgers graag blij maken, daarom heb ik hieronder een actie.

Nou heb ik eens in de zoveel tijd winacties cetera, maar ik heb nooit zelf wat georganiseerd. Omdat ik zo van de kerst hou leek het mij leuk om mijn vaste volgers blij te maken met een kaartje.

Wil je dus ook blij worden gemaakt met zo’n kerstkaartje zoals in het voorbeeld? Mail mij dan jou gegevens (waar ik goed mee zal omgaan) naar contact@mellaah.nl of stuur mij een berichtje via Facebook @mellaahnl. Dan zorg ik voor een leuk kerstkaartje, die ik eind van deze maand al probeer te versturen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg