Laden...

ik probeerde andere lippenbalsems van EOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sinds ik laatst een EOS lippenbalsem opgestuurd kreeg, ben ik om.

Ik wist niet dat de ‘hype’ ook echt een fantastisch product is. EOS is een lippenbalsem op basis van Kokosmelk.

Nou had ik voor deze lippenbalsems ingescheurde lippen en al dat ellende. Nou kreeg ik 3 nieuwe EOS lippenbalsems opgestuurd, die ik natuurlijk samen met jou vandaag ga uitproberen.

Wat is EOS?

EOS staat werkelijk voor ‘ Evolution of Smooth ‘ zelf heb ik dit natuurlijk eventjes opgezocht. Dit wist ik namelijk nog niet maar ik was gewoon benieuwd. EOS is bekend onder alle bloggers en pubers onder ons kennen dit merk vast. Zo is dit merk in de Verenigde Staten nummer 1 merk. Wat vind ik van deze lippenbalsems? Je ziet het hieronder:

De lippenbalsems geven mij in ieder geval een fijn verzorgend gevoel. Iets wat ik vroeger graag wilde hebben, als dat toen bestond! Ik ben in ieder geval laat, maar nooit té laat meegedaan aan deze ‘hype’ en ik moet zeggen dat ik echt overtuigd ben.

Als ik opsta en ga slapen moet ik eventjes deze balsems gebruiken. Vooral na het tandenpoetsen, ik vind ze gewoon te fijn.

EOS is honderd procent natuurlijk wat ik erg fijn vind. Overigens zijn de balletjes fijn om in je handtas mee te nemen wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

Naast dat hebben deze balsems een handige draaiknop zodat het niet zomaar opengaat in je tas. Gelukkig hebben wij tegenwoordig dit soort lippenbalsems, zo is EOS te koop bij o.a. Douglas voor € 5,95.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.