Laden...

ik proefde de peren van Migo voor het goede doel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik begon mijn blog met vooral lifestyle en vooral food blogs. Ik hou van eten, vooral lekker eten nou is het zo dat het mij eigenlijk er-bij-in is geschoten om dit soort artikels te maken.

Stom! Maar.. Ik ga graag de test aan met de peren van Migo en dat voor het goede doel. En ik steun graag goede doel vooral de Clini Clowns.

Migo heeft laatst een nieuwe peer gelanceerd met een rijke smaak. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo vaak peren eet, vooral niet in de winter. Ik vind het heerlijk om tijdens de zomer een peertje te eten in een bakje met bijvoorbeeld een appel. Zo probeer ik met een bakje met fruit toch een gezond tussendoortje te creëren.

Of een perenijsje ook zo lekker tijdens de warmere dagen. Fruit is altijd goed voor de mens alleen het jammere is dat ik niet aan twee stuks fruit per dag kom omdat ik het gewoon simpelweg vergeet. Jammer! Ik kan natuurlijk zeggen dat ik altijd netjes iedere dag me fruit eet, maar dan zou ik liegen.

Toen ik het pakketje binnenkreeg zag ik direct de perfecte peren, zoals je eigenlijk ook in de duurdere supermarkten ziet. Migo heeft dus nieuwe peren geteeld die je kunt vergelijken met de duurdere appels die op de markt zijn. Migo is duurzaam en natuurlijk en zijn eetrijp.

Migo zet in November zich in voor de Clini Clowns zo kunnen we kinderen (in moeilijke situaties) in ziekenhuizen een lach op hun gezicht creëren. Clini Clowns bestaan op dit moment 25 jaar waardoor ze een leuke actie willen opzetten: iedere peer die je koopt gaat er 50 cent naar deze organisatie. Dat is nou een toffe perenactie.

Natuurlijk ging ik direct aan de slag met de test. De peren van Migo zijn direct eetbaar en zijn 100 procent natuurlijk waardoor ze langer meegaan op je fruitschaal.

Ja! Ik vond mijn peertje lekker smaken en om daarbij ook nog het goede doel te steunen, koop ik graag een peertje voor iets meer geld. Ik neem hem graag mee naar de sportschool.

De Migo® peer is vanaf 30 oktober te koop bij: Albert Heijn, Jumbo, Coop, Jan Linders, Emté, Hoogvliet en Spar.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg