Laden...

ik trainde een maand lang met MyModelWorkout

ik trainde een maand lang met MyModelWorkout

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf heb ik vroeger op dansles gezeten: Jazz & Modern. En even later fitness. Nou ben ik nooit een ‘held’ geweest in het sporten en bewegen.

Ik ben namelijk een enorme klungel.. Tja. Naast dat sport ik de laatste tijd ook amper. Ik heb het druk met het huishouden, en het regelen van dingen en natuurlijk mijn blog! Gelukkig heb je een alternatief voor het sporten..

Het is alweer een tijdje geleden dat ik aan het ‘trainen’ was. En dat zie je eigenlijk ook wel.. tja! Maar ik heb het tegenwoordig vrij druk daarom kom ik er zelf niet aan toe. Gelukkig heb je tegenwoordig fijne thuisoefeningen, die ik via MyModelWorkout mocht uitproberen.

My Model Workout is de nieuwe manier van online trainen. Ons online fitness platform ondersteund jou op alle vlakken om je doelstelling te bereiken.. Met een My Model Workout lidmaatschap heb je altijd toegang tot je workouts, voeding schema en personal trainer.

Doordat alle workouts gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht kun je met een internetconnectie anywhere anytime online trainen. Met onze begeleiding en online workout programma’s weet je zeker dat je op een gezonde en verantwoorde manier aan het werken bent aan jouw doelstelling. Voor al je vragen kan je terecht bij een top team van personal trainers en voeding deskundigen.

Je kunt bij MyModelWorkout echt terecht voor je vragen, dat vind ik persoonlijk het fijnste eraan. Ik kreeg op basis van mijn profiel een goede Eet schema en Workouts online opgestuurd. Fijn! Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik me meer aan de Workouts heb gehouden, dan de eetschema. Maar dat is natuurlijk ieder voor zich!

Naast dat ben ik wel -4 kilo kwijt. Gek om dat op de weegschaal te zien. Toen ik bovenstaande foto’s maakte begon ik net met de workouts, het is vrij intensief maar goed bij te houden. Ook door de handige timers die je in het scherm ziet kun je zeker nog eventjes doorzetten.

Naast mijn dagelijkse leven, kun je dit makkelijk volhouden. Je kunt kiezen of je 3 of 5 dagen wilt oefenen zelf koos ik eerst voor 5 maar schakelde even later terug naar 3 x per week. Fijn dat je dit nog gewoon kunt veranderen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg