In de media

Deze pagina bevat URL-links, en worden in een externe tabblad geopend.

2018

Blogger startpagina

Blogger Startpagina Goedbegin

Via Google kwam ik mijn blog tegen op een startpagina voor Nederlandse bloggers. Hierop wordt Mellaah vermeld in de categorie: Lifestyle. Klik hier om naar de site van Blogger Lifestyle Startpagina te gaan.

stubbornway blog mellaah

Mijn interview TheStobbornWay over Positief blijven en doorgaan

In 2018 ben ik gevraagd voor een interview op een andere blog. Deze blog is gericht op persoonlijke verhalen dus mijn verhaal paste hier erg goed bij, en hoop zo ook anderen te helpen. Klik hier om naar de site van TheStubbornWay te gaan.

Pigmentcreme Ervaring

Pigmentcreme Ervaringen

Ik kwam mellaah via Google tegen op een blog over Pigmentcreme ervaringen voor de Skinlight creme die ik in 2015 opgestuurd kreeg klik hier om naar de pagina te gaan.

fashionfoodfunforever

FashionFoodFunForever

Via Google kwam ik mijn blog tegen op de pagina FashionFoodFunForever sta ik als: ”wij samenwerken of die wij aanraden. Heb jij nou ook een website in gedachte die hier nog niet staat?”. Klik hier om naar de site van Fashion Food Fun Forever te gaan.

GORTCOACHING

Pers pagina van gortcoaching

In 2017 ben ik gevraagd voor één coaching sessie bij GORTcoaching. Mijn ervaring heb ik gedeeld op mijn blog. In 2018, ben ik uitgelicht op de pers pagina van GORT. Klik hier om naar de site van GORTcoaching te gaan.

Weightworld-indemedia

Beautynailhairsalons over WeightWorld

In 2017 ben ik een samenwerking aan gegaan met WeightWorld die mij een aantal producten op hadden gestuurd. ” WeightWorld NL is een webwinkel die zich specialiseert in natuurlijke gezondheidsproducten voor mensen die bewust en gezond willen leven. ” klik hier om naar de pagina te gaan.

vermelding Mandy

Womanistical: Nederlands leukste lifestyle en persoonlijke bloggers door Mandy

Mandy blogt sinds 2017 bij Mellaah.nl zei heeft Mellaah vermeld op de blog van Womanistical onder: Nederlands leukste lifestyle en persoonlijke bloggers. Klik hier om naar de blog van Womanistical te gaan.

2017

MAMASLIEFSTE

Mama’s Liefste Blog

Ik werd vermeld met mijn winactie op Mama’s Liefste. Klik hier om naar het artikel te gaan.

YAYALOVESHEALTHY

Yara Loves Healthy Interview

Laatst werd ik gevraagd voor een interview over mij en mijn blog. Klik hier om naar het interview te gaan.

VANDONZEL

VANDONZEL trends

Ik werd met een leuk stukje vermeld op Van Donzel’s blog over Botanische interieurs. Klik hier om naar het artikel te gaan.

LUCCA

RTL Nieuws Weekend Magazine

Ik sta met een artikel over Lucca (mijn hondje) op het RTL Nieuws website: https://www.rtlnieuws.nl/weekend-magazine/2017/weekend-magazine-editie-47-2017#2616131 Dit wordt er over Lucca de Hond verteld: 

” Mellanie Frerichs (23) uit Rijswijk durft eindelijk weer naar buiten dankzij haar Cavalier King Charles-spaniël Lucca (4). ‘Dankzij Lucca ben ik van mijn angsten af. ”

Schermafbeelding 2017-05-02 om 12.32.56

Artikel MetroNieuws In Samenwerking Met 3FM Tussenuur

Ik werd voor de Metro (Krant en online) gevraagd om een interview. Telefonisch heb ik dit dan afgelegd, om zo andere mensen té helpen met hun angsten.

” Open-up week: maak psychische klachten bespreekbaar ” – een week waaraan verschillende BNN’ers meedoen. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Grootbedden-Recensie-Mellaah

Recensie grootbedden.nl

”Wij wisten meteen dat dit een mooie volgende kans voor ons was om samen te werken met een influencer. Na een paar keer bellen en heen en weer appen, heeft Mellanie besloten om bij ons langs te komen. Zij kwam op een zaterdag tegen de einde van de middag, wanneer het iets rustiger is qua klanten in de showroom. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Mellanie. Dat lieten wij merken door haar alle vrijheid te geven tijdens het schrijven van haar review/blog over ons product. ” – Te vinden in de blog van: Grootbedden.nl klik hier.

Klik hier om naar het artikel te gaan.

mellaah-demakeup

Demak’Up Detox Challenge

Voor Demake’Up mocht ik een super leuke challenge uitvoeren. Tijdens mijn verhuizing heb ik helaas niet alles kunnen doen, maar ondanks dat hebben ze mij toch op hun site gezet!

Je vindt het hier terug: https://www.demakupdetoxchallenge.nl/home.html?cd=ki

VICE-MELLAAH

VICE

Een grote Nederlandse blog (minstens 2 miljoen volgers op Social Media!), heeft mij vermeld in een artikel. Supertrots! En hier vind je het artikel op Vice.com.

Ben jij ook zo iemand die meer om anderen geeft dan zichzelf of ben je het beu altijd te doen wat anderen zeggen? Doe dan eens iets wat jij echt wilt. Geef eens veel geld uit. Houdt (sic) een Netflix-marathon in je eentje, eet een hele blok chocolade op… Het kan van alles zijn. Ook met vrienden.

Treatwell Blog Beauty Awards

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Treatwell.nl is het grootste online boekingsplatform voor beauty, hair en wellness met een brede keuze in heel Nederland. Met meer dan 3000 salons en 75.000 reviews in de Benelux vind je altijd een treatment die bij jou past. Gebruik deze speciale kortingscode exclusief voor de deelnemende bloggers en boek nu je favoriete treatment met 15% korting! Code: BLOG15

Je kunt nog op mij stemmen via deze link (Augustus, 2017): https://mrkortingscode.nl/awards/treatwell-beauty-blog-award/

teleshopping_mellaah

MyHomeShopping

MyHomeShopping heeft mijn blog bovenaan hun ‘inspiratie bloggers’ gezet, waar ik super trots op ben. Ze zeiden o.a. dit over mij:

Op deze fijn vormgegeven blog kun je niet alleen inspiratie opdoen op het gebied van lifestyle, beauty en fashion, maar vind je ook persoonlijke verhalen van de blogster achter Mellaah. De blog is heel praktisch ingericht. Dat betekent heel veel goede tips! Klik hier voor de link

Schermafbeelding 2016-07-02 om 20.28.40

Kneipp Nederland

Ik heb voor Kneipp Nederland heb ik een aantal dingen geschreven. Zo heeft Kneipp Nederland op hun website gezet ‘ de top 3 beste beautybloggers ‘ mening. Ik ben zelf heel erg trots op dat ik op hun website ben gezet. Kneipp is namelijk een van mijn favorieten merken.

Klik hier om naar de website van Kneipp Nederland te gaan.

YOUR LIFESTYLE PRESS

BEAUTY PILLOW

”De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zorgen voor glanzend haar en een stralende huid. Beauty Pillow richt zich op de Glossy vrouw en heeft er daarom voor gekozen uitingen te plaatsen in o.a. Beau Monde, Nouveau en Marie Claire. Daarnaast heeft Beauty Pillow via Your Lifestyle Press een persbericht laten versturen naar diverse perscontacten en een plaatsing gehad op de persbank van Your Lifestyle Press. Vanuit deze PR hebben zij een plaatsing gekregen op diverse blogs.”

Klik hier voor de link

2016

ING Nederland Filmpje

ING BANK

Op Den Haag Centraal werd ik gefilmd voor een filmpje voor ING Nederland om een Apple Watch te winnen. Ik kom in het filmpje voor en mijn hondje Lucca die tegen een Robot Hond blaft. Het filmpje is terug te vinden op de Facebook pagina van ING Nederland. Of hier.

15349801_1095913853859927_7653466362963142505_n

CosmoGirl Novembereditie 11, 2016

Groot nieuws.. Mellanie Frerichs (Mellaah.nl) komt in de CosmoGirl te staan met haar stuk over Paniekaanvallen. Zelf heb ik er heel veel plezier aan beleefd om het stukje te schrijven. Zelf hoop ik hiermee ook andere meisjes hiermee te helpen, om met hun Angsten om te gaan. In deze Novembereditie vindt je mij met een stuk van minstens 3-pagina lange artikel! Ik ben er superblij mee, en vooral trots.

” Ik ging niet meer naar school, door mijn Paniekaanvallen. ” – Mellanie ( Mellaah.nl )

Mellanie_quote-1024x544

Westwing Nederland

Op de blog van Westwing, Westwing is een groot merk waarmee ik een samenwerking heb gehad in 2015. Ze vroegen mij om hun blog te promoten een stukje te schrijven over wat ik nou zou doen bij een ”girls night” met meerdere grote bloggers.

Ik vindt hem erg leuk geworden! Link: https://www.westwing.nl/girls-night-in/

Schermafbeelding 2016-06-24 om 22.58.41

Rootz Sieraden

Voor Rootz Sieraden heb ik een aantal dingen geschreven, zei hebben mijn blog in het zonnetje gezet waar ik super blij mee ben. Dit zeiden ze over mij:

Kennen jullie blogger Mellanie al? Ze blogt samen met anderen op www.mellaah.nl. Zij probeerde het oranjebloesem hydrolaat voor haar huid en tegen angstgevoelens en schreef er een blog over. Lees haar blog hierMellanie probeerde ook de Kata Shark’s oil cream om haar huid weer te openen en zuurstof te laten opnemen. Hier is haar blog te lezen.

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-20-10

Website: UwStijl

Om eerlijk te zijn ben ik hier niet van op de hoogte, maar wel leuk dat ze mij vermelden!

Link

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-23-13

Utsukusy

Voor Utsukusy heb ik een aantal dingen geschreven, zei hebben mijn blog in het zonnetje gezet waar ik super blij mee ben. Dit zeiden ze over mij:

Kennen jullie blogger Mellanie al? Ze blogt samen met anderen op www.mellaah.nl. Zij probeerde het oranjebloesem hydrolaat voor haar huid en tegen angstgevoelens en schreef er een blog over. Lees haar blog hierMellanie probeerde ook de Kata Shark’s oil cream om haar huid weer te openen en zuurstof te laten opnemen. Hier is haar blog te lezen.

bespaardeals

Bespaardeals

Mellaah heeft meerdere banners via Bespaardeals gehad. Bespaardeals heeft Mellaah ook vermeld op hun site.

schermafbeelding-2016-11-11-om-16-16-30

Skinlight

Skinlight heeft mij op hun website gezet, omdat ik hun een goede recensie heb gegeven.

” Deze blogger heeft het product getest. Het product is positief beoordeelt. ” – Link

2015

bestebloggersbeauty

BesteBloggers.nl

Een van de grootste bloggers lijsten van Nederland, heeft mij uitgeroepen als (in 2016):

Nummer 1: Nederlands Beste Beauty Blogger

Nummer 3: Nederlands Beste Fashion Blogger

Nummer 2: Nederlands Beste Lifestyle Blogger

Serious Request 2014 & 2015 én 2016

Mellaah.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. Help jij ook een handje? Ieder jaar doe ik een oproepje op mijn blog. Hou hem dus in de gaten!

Geïnterviewd voor: Missmo.nl

Laatst heb ik een Interview afgelegd voor Missmo.nl. Ik vond het hartstikke leuk om te doen! Klik hier om naar de interview te gaan. ( De link wordt nu doorgestuurd naar mijn eigen pagina ).

Update: Missmo heeft haar link offline gehaald, dit heeft ze met voorbedachte rade gedaan om er zelf beter van te worden. Meerdere bloggers hebben hier te maken gehad.