Laden...

in twee stappen je huid reinigen met: Babor HY-ÖL én Phytoactive Base

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als je me blog eenmaal volgt weten jullie dat ik een fan ben van de producten van Babor.

Je kunt er namelijk niet om heen dat deze producten goed werken voor hun geld. Nou kreeg ik laatst twee aparte producten opgestuurd: waarmee ik direct aan de slag ben gegaan..

Babor bestaat meer als 60 jaar, en 60 jaar zijn ze revolutionair en apart hun in soort. Wat ik meestal met de meeste beauty-merken heb, is dat ze altijd ‘hetzelfde’ zijn en elkaar na-apen in hun producten, nou moet ik zeggen dat ik nog nooit een product van Babor heb gezien die je makkelijk kunt vergelijken met een bepaald product. Fijn, want zo kan ik als ‘blogger’ een duidelijke mening geven over een-dezelfde-product. Laten we aan de slag gaan.

Nou kreeg ik 2-verschillende producten opgestuurd: Cleansing Phytoactive Base en de Cleansing HY-ÖL van Babor. Het is eigenlijk een 2-stappen gezichtsverzorging waarmee je huid goed reinigt.

Nou heb ik van mezelf best wel een gevoelige maar vooral vettige huid. Als ik een verkeerde huidolie of cleansing gebruik gaat het mis, ik krijg dan Acné en mijn huid reageert er niet lekker op. Daarom ging ik voorzichtig met een nieuw merk aan de slag: omdat ik vaak van hetzelfde gebruik omdat ik natuurlijk géén Acné wil.

Laten we hieronder met de producten aan de slag gaan:

Cleansing Phytoactive Base

Je begint altijd met een basis, ook met andere dingen. Je begint met het aanbrengen van de Cleansing Phytoactive Base die je huid een lekkere glow geeft bij het aanbrengen. Deze Cleansing Phytoactive Base zorgt ervoor dat je huid verzorgd wordt voordat je het gaat reinigen. Het ruikt onwijs lekker, zo lekker dat ik het eigenlijk naar een mannengeur vind ruiken. Ik denk als je een mannengeur liefheb(ster) bent ‘als vrouw zijnde’ dat deze reinigings-set echt wat voor jou is.

Cleansing HY-ÖL

De Cleansing HY-ÖL voelt erg olie ‘achtig’ aan maar ruikt eigenlijk ter vergelijking met de Base neutraal. Deze Cleansing HY-ÖL reinigt mijn vettige huid goed, wat ik eigenlijk niet had verwacht omdat ik van mezelf al een vettige huid heb en daarop een olie aanbreng.

Ik gebruik deze reinigingsset meer als een week: en ik moet zeggen het ruikt heerlijk, het reinigt goed en het is eigenlijk de beste reinigingsset die ik in tijden heb gebruikt. Wat een heerlijke set!

Prijzen: Cleansing Phytoactive Base € 14,95 per 100 ml, Cleansing HY-ÖL per 100 ml: € 22,50 en is verkrijgbaar online via de website van Babor.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.