Laden...

ingelijste print van Rotterdam via Photowall

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst ontving ik een fijn mailtje van Photowall, een webshop dat ik persoonlijk nog niet kende.

Photowall is een buitenlandse webshop die o.a. bekend staat om hun foto behang die je waarschijnlijk wel bij bekende influencers voorbij hebt zien komen. Naast fotobehang hebben ze ook kwaliteits prints; posters, canvas en net zoals mij een ingelijste print.

In eerste instantie wist ik even niet welk design ik wilde. Zelf heb ik namelijk al best veel voor mijzelf in huis hangen (o.a. ook via mijn blog gekregen). Dus wilde ik dit keer iets anders; speciaal voor mijn vriend.

Zelf kom ik uit Den Haag maar ben ondertussen meerdere malen verhuist. Zo komt mijn vriend uit Rotterdam en daarom dacht ik; waarom geen print van Rotterdam? Dus ging ik op zoek naar iets voor hem.

En wat ben ik blij met de ingelijste print die ik uit heb gezocht.

Het werd nog even spannend; aangezien Photowall een buitenlands bedrijf is en hij pas werd verzonden toen alle maatregelen werden aangekondigd.

Gelukkig had ik de print binnen enkele dagen alsnog in huis. Nou ben ik zelf erg voorzichtig; dus de doos heeft minstens een dag nog onuitgepakt in mijn gang gestaan.

Ik kon uiteraard niet wachten; en na een dag mocht ik dan eindelijk deze mooie aanwinst in mijn gang neerzetten. En wat is hij mooi! Ik ben hier zo blij mee.

Ik heb een kortingscode voor mijn volgers van Photowall.com van 25 procent; mellaah25 die een maand geldig is. Vergeet niet de taal op ‘Nederlands’ te zetten.

reacties

april 7, 2020
0

Wat een mooie fotolijst! Zo’n zwart witte foto geeft een prachtig resultaat. Leuk dat je een kortingscode mag geven!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: