Laden...

inspiratie opdoen voor valentijnsdag met Radbag

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Valentijnsdag.. volgende maand moeten we er toch echt aan geloven.

Zelf ben ik Single maar zelfs dan vindt ik, dat je af en toe jezelf met een cadeautje mag en kan verwennen. Nu ik vaker een samenwerking heb gehad met Radbag, leek het hun leuk om deze keer weer iets leuks te doen. Ik mocht namelijk iets leuks uitzoeken voor Valentijnsdag! En maakte zo ook mijn lieve moedertje blij.

Valentijn + Radbag = Perfectie!

Nou moet je natuurlijk Valentijnsdag vieren samen met je liefje, logisch. Maar soms mag je jezelf ook weleens met een cadeautje verwennen, althans dat vindt ik zelf. Daarom vindt ik Radbag dé perfecte webshop voor de gadgets die man of vrouw graag willen hebben. Zelf wordt ik heel erg blij van de items die Radbag verkoopt, nou heb ik zelf al een aantal leuke dingen uit mogen testen.

Al een tijdje had ik iets op het oog.. iets wat ik zelf heel graag wilde hebben. En ik denk dat dit zelfs dé perfecte cadeau is voor Valentijnsdag. Ik wordt er zelf namelijk super blij van, ik koos namelijk: een Lightbox met 69 letters, getallen en symbolen waarop je jou boodschap kunt afbeelden.

Ik wilde er al een tijdje heel graag eentje hebben, en vandaag mag ik heb uitproberen! óók koos ik voor een Henry mini-bureau stofzuiger, die wilde mijn moeder heel graag hebben. En ik maak graag niet alleen maar mezelf blij, dat is voor mij Valentijnsdag!

Benieuwd wat ik van deze producten van Radbag.nl vindt? Hieronder zie je mijn mening:

Gadgetwebsite: Radbag.nl

Hoe grappig is de Mini-Henry stofzuigertje? Ik vind hem heel erg gaaf! Van dit soort Gadgets wordt ik zelf heel erg blij. óók met mijn geliefde Lightbox van Radbag wordt ik persoonlijk erg blij, je kunt er zoveel leuke woorden in kwijt. Eigenlijk zoveel dat ik niet weet wat ik er precies in wil gaan doen.

Eigenlijk wordt ik van heel veel dingen blij, maar met Gadgets wordt ik echt super blij hij staat nu op een kast en ik doe hem iedere avond aan. Met de feestdagen, of zelfs met me verjaardag kan ik er een leuke tekst indoen zodat de gasten ook iets leuks naar te kijken hebben.

  1. Tafellamp bioscoop lichtreclame € 39,95,- Link
  2. Bureaustofzuiger Henry & Hetty € 12,95,- Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

januari 25, 2017
0

Ahhh die bureaustofzuiger. Te leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: