Laden...

insta-glow met de foundations van Miss Sporty

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De laatste tijd ben ik meer ‘helemaal in de verzorging en beautyartikelen’ zoals ze dat zeggen.

Vandaag neem ik je mee met de nieuwe foundations van Miss Sporty. Nou kreeg ik zelf meerdere kleuren opgestuurd, maar zelf had ik natuurlijk de lichtste kleur nodig. En daarmee ging ik natuurlijk voor jou mee aan de slag.

Laatst kreeg ik minstens 3 foundations opgestuurd: Light, Medium en Dark. De verpakkingen zagen er heel leuk uit daarom neem ik ze graag vandaag met je door! Zelf doe ik iedere dag wel foundation op, ik kan niet zonder dan lijk ik echt ‘ziek’.

Nou ben ik heel toevallig vandaag wel ziek, maar alsnog neem ik deze producten met je door. Het is echt de moeite waard om dit artikel verder te lezen.

Miss Sporty beloofd je de ‘insta-glow’ waardoor je gaat glimmen. Zelf hou ik wel van een glow op mijn huid, maar ik begrijp ook dat de meeste mensen deze foundations het liefste Matt hebben dit kun je natuurlijk makkelijk afpoeieren. Wat ik zelf wel doe, om om het beste resultaat te creëren doe ik dat vandaag voor de foto’s niet.

Miss Sporty heeft deze foundations dermatologisch getest wat ik zelf een pluspunt vind. Ook omdat ik zelf naar een dermatoloog ga, en ik weet hoeveel moeite ze doen voor je huid. Zo hoop ik dat natuurlijk ook dat dat met deze producten zijn gebeurd, althans daar ga je als ‘consument’ wel vanuit.

Op het moment dat ik deze foto maakte was ik ziek, en snotverkouden. Ik had een hele rode neus! Ik leek wel een clown. Maar deze foundation leek het helemaal te verdoezelen. Ik zie dus al direct dat deze foundation heel goed dekt! Dat had ik eigenlijk niet verwacht.. ook omdat deze foundation vrij budget zijn.

Er zijn in totaal vier tinten beschikbaar, zelf heb ik er drie gekregen: Light, Medium en Dark. Deze foundation creëert daadwerkelijk de insta-blow die ze beloven, en het dekt ook nog eens supergoed. Fijn!

De foundations van Miss Sporty zijn verkrijgbaar: online en o.a. Etos en zijn €4,99 per stuk. Wat ik echt niet duur vindt, aanrader dus voor als je een budget hebt en een goede foundation wilt scoren.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg