Laden...

intensive treatment van Fanllory

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een masker van Fanllory opgestuurd van mijn PR-bureau. Deze masker lag eigenlijk al een tijdje op de plank aangezien ik nog mijn vernieuwde blog moest lanceren.

Nu is het eindelijk zover en mag ik vertellen over Fanllory. Een Frans bedrijf dat ik persoonlijk nog niet kende. Toch bestaan ze al twintig jaar. Nou weten jullie inmiddels wel dat ik gek ben op maskers. Dus ging ik graag op onderzoek uit.

Fanllory heeft een Frans laboratorium waar ze al hun producten creëren. Klinkt al goed dus, ik ben erg benieuwd en ging aan de slag met de innovatieve bio-cellular sheetmask.

Je kent het wel; van die gezichtsmaskers die je makkelijk op je gezicht kunt doen, en af. Wat ik persoonlijk merk is dat mijn huid er erg zacht van wordt. Meer Fanllory dus voor in de toekomst.

De sheet-mask van Fanllory werkt als anti-aging en werkt goed voor beschadigde huid.

Als je een bestelling wilt plaatsen is deze gratis vanaf een bedrag van 50 euro in de webshop van Fanllory. Zelf vindt ik het dan wel erg prijzig worden. De sheet-mask is verkrijgbaar voor 15,95.

Ik vind de sheet-mask erg fijn voor mijn huid, en ik zie daadwerkelijk verschil. Toch zou ik hem niet zelf zomaar kopen, ook vanwege de prijs.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie