Laden...

interieur items van Houss en Sweet living shop

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb persoonlijk een aantal interieur webshop op het oog, toen ik laatst weer twee leuke pakketjes kreeg van twee van mijn favorieten webshops wist ik het.

Ik maak een artikel met 3 van mijn favorieten interieur webshops van het moment, dit veranderd zo eens in de zoveel tijd. Maar tot nu toe vallen deze drie webshops mij op. En ik deel ze graag met jou.

Natuurlijk zijn er een aantal webshops waarop mijn oog valt. Maar.. er zijn er vallen me de laatste tijd me er een aantal op. Zoals jullie weten hou ik van interieur inspiratie, ik doe het graag op zo ook in verschillende webshops. Waaraan een webshop bij mij moet voldoen is: Kwaliteit, Voordelig en ze moeten goed leveren. Waaraan moet een webshop bij jou voldoen?

Met deze webshop heb ik eerder een goede samenwerking mee gehad, in de tussentijd heb ik zelf deze webshop in de gaten gehouden. Ik vind het altijd leuk als een webshop: vernieuwd, en mooie producten verkoopt. Zo ook helemaal in mijn stijltje: Landelijk. Maar natuurlijk is deze webshop voor ieder wat wils. Daarom staat deze webshop ook bij mij op plek 1.

Houss.nl heeft bij mij een tweede plek gekregen, maar.. hij mag voor mij ook een gedeelde plek één krijgen. Ik kreeg laatst zo deze mand en bijpassende spiegel opgestuurd, die de ‘ lege ‘ hoek in de woonkamer opvult. Ik kreeg al een aantal complimenten, ik ben blij!

Ik kan natuurlijk een 1,2,3 plek aan iedere webshop geven. Maar ik moet eerlijk bekennen dat de 3 webshops die ik opnoem allemaal stuk voor stuk geweldig zijn. Qua service, en prijs-kwaliteit. Ik weet dat bij deze webshops meerdere toppers aan de website en achter het bedrijf zitten, respect voor het harde werken.

Ik hoop binnenkort meerdere webshops te kunnen opnoemen, voor nu: vind ik deze webshops alle drie perfect. En kan ze ook aan jullie aanbevelen.

Ik heb deze webshops niet aanbevolen omdat ik hier producten voor heb gekregen, ik deel eerlijk mijn mening. Zelfs voor webshops die ik zelf ken.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg