Laden...

interieur tips voor pasen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Pasen, een van mijn favorieten feestdagen qua versieringen. Pasen betekend voor de christenen dat Jezus is opgestaan is vanuit de dood op de 3de dag.

Aldus het internet. Heel eerlijk gezegd ben ik niet gelovig, alhoewel ik wel in iets geloof maar geen ‘god’ met kerst ga ik bijvoorbeeld wat naar de kerk (katholieke) om een kaarsje op te steken. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk om eventjes stil te staan.

Naast dat: moeten wij natuurlijk ons huis omsteboven keren voordat Pasen eraan komt. Daarom heb ik een aantal fijne interieurs op een rijtje gezet (zoals je van me gewend bent!). Benieuwd naar de fijne interieurs, en tips om je feesttafel net dat ene touch te geven? Kijk dan vooral eventjes mee..

Paastakken

Pasen is niks zonder paastakken, althans zo denk ik er persoonlijk over. Tegenwoordig heb je deze takken in verschillende kleuren, soorten en maten. Ze zijn dus overal mee te combineren, zelf heb ik witte paastakken vooral omdat ik mijn interieur ‘neutraal’ wit houden. En het past natuurlijk in het ‘landelijke’ sfeertje.

Dé mooiste tafels

Tijdens Pasen: is het natuurlijk van toepassing dat je je tafel dekt op zijn mooist. Maak je gebruik van servetten? Bloemen op tafel? en zorg je voor aparte bestek? Het kan niet gek genoeg tijdens de Pasen. Ga er dus op los of doe juist er niks aan, het gaat natuurlijk om het lekkere eten.

Eieren versieren voor op tafel

Als je kinderen hebt, of in mijn geval nichtjes. Is het leuk om als ‘traditie’ paaseieren te koken en te versieren. Zelf kwam ik op het internet de gekste eieren tegen: gouden eieren, minimalistische en meerdere verschillende kleuren. Je kunt het zo gek maken en gelukkig hebben we tegenwoordig het internet: hier kun je verschillende DIY ideeën vinden.

Frisse kleuren in het interieur

De lente komt er weer aan.. dus kunnen we ons voorbereiden op frisse kleuren. Zoals geel, lichtroze, babyblauw etc. etc. dus kunnen we weer aan de slag met deze kleuren. Zodra je deze kleuren doorvoert in je interieur, zul je zien dat de Pasen ook steeds dichterbij komt. Zin in.