Laden...

into the desert beautybox van Styletone

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Styletone voor mensen die niet weten wat dat is: een Beautybox met iedere maand super leuke producten erin. Deze box is mijn allereerste box van Styletone.

Wat mij vooral aansprak is dat de box maar €12,50 is zelf vind ik dat heel erg betaalbaar. Vandaag neem ik de box van juli 2016 met jullie door.

Betaalbare Beautybox

Ik hou van Make-up ik ben niet de enige heel veel vrouwen houden ervan om zichzelf te verzorgen. En waarom niet? Af en toe houdt een vrouw ervan om zichzelf te tuttebellen. Toen ik een mailtje kreeg van Styletone kon ik die natuurlijk niet afwijzen, ik hou van dit soort boxen vooral omdat je zelf niet weet wat erin zit. Vrouwen houden van verassingen vooral als het over verzorgingsproducten gaat.

Ik had eigenlijk niet verwacht dat deze box door de brievenbus ging, want de boxen die ik tot nu toe heb geprobeerd moesten altijd per koerier worden vervoerd. Daarom denk ik ook dat de prijs van Styletone ook lager is als het andere alsnog neemt het er niet van af dat dit geen leuke box is. Ik nam de box door en er zitten eigenlijk best mooie en fijne producten tussen:

Een rode lipgloss van Lip Radiance by Melanie mills

De lipgloss qua verpakking ziet hij er onwijs goed uit. Heel chic en classy tegelijk je kunt wel zeggen dat dit eruitziet als een luxe verpakking wat mij heel erg uitspreekt.

Mascara van Jelly Ping Pong

Jelly Ping Pong is een merk waar ik zeker eerder heb over gehoord, sterker nog ik heb hier nog een product liggen van Jelly Ping Pong namelijk een lippenstift een mooie rode. De Mascara vind ik persoonlijk erg fijn, eigenlijk niks op aan te merken. Ik ben er blij mee, vooral omdat mijn oude mascara toevallig aan vervanging toe was.

(Sorry voor de Acne ik heb er de laatste tijd weer last van, gaat vanzelf weg). Hierboven heb ik de Lipgloss op die ik persoonlijk eerst heel mooi vond en hij is ook best mooi maar je moet zeker wel twee laagjes aanbrengen. Alsnog vond ik de verpakking van deze lipgloss erg mooi.

Een rode lipgloss van Lip Radiance by Melanie mills

De lipgloss qua verpakking ziet hij er onwijs goed uit. Heel chic en classy tegelijk je kunt wel zeggen dat dit eruitziet als een luxe verpakking wat mij heel erg uitspreekt.

Nails inc. matte nagellak

Deze nagellak heb ik eerlijk gezegd nog niet uitgeprobeerd, ik las namelijk op het internet dat niet iedereen er tevreden over was. Deze nagellak geeft je een matte effect bovenop je eigen nagellak. Hou mijn Instagram in de gaten, want ik plaats daar binnenkort hierover nog wat! @mellaahnl

Wibo Fixing Powder

Deze poeder kun je bovenop je Foundation gebruiken zo krijg je geen glanzende gezicht meer. Ik gebruik al een tijdje een poeder bovenop mijn Foundation en deze poeder vind ik zelf erg fijn. Zoals de andere producten is hier niks op aan te merken, zoals het hoort.

Grayon Yeux oogpotlood

De laatste tijd gebruik ik eigenlijk amper oogpotloden, ook omdat niemand om mij heen het niet meer zo doet. Vroeger droeg namelijk echt iedereen een oogpotlood onder je ogen, tijden zijn veranderd. Alsnog kun je een oogpotlood mooi gebruiken als wing of alsnog onder je ogen zoals ik hieronder gedaan heb:

Hierboven draag ik alles wat ik heb gekregen behalve de Nagellak dan. Alsnog vond ik het een mooie box met een goede inhoud. De producten vind ik voor de prijs van de box betaalbaar en de variatie vind ik heel erg leuk. De producten gebruik ik al een paar dagen dus ze zijn ook nog eens erg bruikbaar. Je krijgt hiervoor goede betaalbare producten waar je normaal veel voor betaald.

Hebben jullie de box van Styletone weleens geprobeerd?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

juli 21, 2016
0

Ik was zelf niet zo blij met de lipgloss. Verder prima box. Ik zit wel nog op de nagellak te wachten ☹️

juli 20, 2016
0

Ik heb hem sinds vorige maand. Ik ben er echt super blij mee! Deze maand was hij ook weer mooi!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: