Laden...

items die ik graag (dagelijks) gebruik voor mijn blog

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf heb ik meerdere elektronicaproducten die ik dagelijks of regelmatig gebruik voor mijn blog. Van camera’s tot Pc’s ik heb het allemaal aangeschaft voor mijn blog!

Het is een investering, maar je krijgt hier natuurlijk ook echt wat voor terug. Daarom neem ik deze keer mijn PC’s en Camera’s die ik voor mijn blog gebruik onder de loep. Kijk dus vooral eventjes mee.

Camera’s

Spiegelreflex: Canon 1200d + 55mm lens

Als eerste heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft, want ik kan natuurlijk geen foto’s maken via mijn mobiel. Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ik hem had gekocht: maar ik heb nog steeds de instellingen niet helemaal door. Ik verschuif hem vaak van Close-up naar Automatisch, gewoon omdat ik geen betere instelling kon vinden. Het maakt mooie foto’s, maar ik wil hem nog steeds beter onder de knie krijgen.

Spiegelreflex/Vlog Camera: Sony A5000 + 16-50mm

Naast het maken van foto’s, wilde ik ooit beginnen met het maken van Vlogs. Nou was ik hier ooit mee begonnen: alleen vond ik mijn blog belangrijker en werd ik daar steeds groter in. Nou wil ik binnenkort weer hiermee beginnen.. Alleen lijdt mijn blog er dan wel onder. Dus het is of bloggen of vloggen, of minder bloggen en alsnog vloggen. Of ik moet een goede Editor vinden die me helpt.. Want ik heb het met mijn blog gewoon erg druk! Eigenlijk 24/7.

GoPro

Ik kocht een GoPro camera met mijn pc 2 jaar geleden met mijn vakantiecentjes. Hij was voor de helft in de aanbieding toen! Ahh. En ik wilde toen er heel graag eentje hebben, dus deed ik het. Maar omdat ik nog steeds niet vlog gebruik ik deze ook niet. Binnenkort ga ik toch vloggen.. Dus wil ik deze graag ook gebruiken!

Laptops / Pc’s

IMac (Apple PC)

2 jaar geleden wilde ik een goede standaard pc. IMac is iets wat ik heel graag wilde hebben, ook omdat ik dan makkelijker mijn artikels kon typen. Helaas gebruik ik mijn laptop meer dan mijn IMac. En gebruik ik hem amper. Ik moet hem zelfs nog beter onder de knie krijgen, net zoals mijn Spiegelreflex.

Acer Laptop

Mijn oude pc had het 2 jaar begeven: ik moest een nieuwe laptop hebben. Dus ik kocht er eentje bij de Media Markt voor een goedkoop prijsje. Een medewerker zei mij: je kunt beter voor een duurdere gaan, met deze kom je niet verder. Nou: leuk verkooppraatje want hij werkt fantastisch. En daarom gebruik ik deze vaker dan mijn IMac. Wel zonde overigens..

Naast alle elektronica heb ik ook andere dingen aangeschaft zoals de zakelijke dingen:

  1. Notitieboekjes, Agenda’s + Planner en Pennen etc.
  2. Achtergrondjes voor de producten (meerdere boeken).
  3. Ik heb een heleboel thema’s aangeschaft: misschien wel x 60 van € 60 per stuk.. (Sorry, geen sorry) Tja.
  4. Logo’s (zelf kwam ik er niet uit, ik dacht online leuke logo’s te vinden.. Niet dus)
  5. Premium Plug-ins, een ervan betaal ik € 60 per jaar voor.
  6. Hosting en Domeinnaam € 60 per 6 maanden.

En waarschijnlijk nog heel veel meer items die ik nu niet meetel. Vergeet niet dat hier een aantal jaar overheen is gegaan, het is niet in een keer betaald.

En nog heel veel meer dingen die je naast het bloggen, voor het bloggen gebruikt. Ook om het bloggen voor mezelf wat makkelijker te maken. Ik ben heel erg blij met mijn elektronica die ik voor mijn blog gebruik, ik heb het gewoon nodig.

Welk elektronica gebruik jij dagelijks?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.