Laden...

je dagelijkse vitaminecocktail met ampullen van Babor

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een van mijn favorieten merken om te reviewen is Babor. Dit komt door de luxe uitstraling die je op alle verpakkingen terug ziet, je wordt hier serieus blij van als vrouw.

Zelf heb ik ook nog de neiging: ik moet hier meer van hebbeeeeeen. Ik heb tot nu toe nog geen negatieve ervaring met het merk Babor gehad: dus ik ben benieuwd of dat dat vandaag ook zo is!

Babor is een (60-jarige) bestaande familiemerk die schoonheidsproducten op de markt brengen met kwaliteit. Met hun huid expertise zorgen ze voor producten die je huid ook echt voeden. Wat ik zo goed vindt van Babor is dat ze geen dier proeven doen en met hun groene stroom ook nog eens goed op het milieu letten. Daarnaast hebben ze meerdere awards op hun naam staan o.a. Shop Usability Award in 2016.

Laatst kreeg ik weer een leuk mailtje om weer wat producten uit te testen. Nou is Babor de allereerste die mij ‘’Ampullen’’ laat testen. Ik heb werkelijk ook geen idee wat het doet of werkt, nou heb ik me van te voren wel eventjes ingelezen voordat ik aan de gang ging met de ampullen.

Nou weten jullie wel dat ik van serums, en oliën hou die mijn huid goed laten aanvoelen. Nou heeft Babor een nieuw product op de markt gebracht namelijk:

Deze ampullen van Babor hebben meerdere werkingen: het voedt, het maakt je huid daadwerkelijk zacht en je ziet er direct wakker uit. Dit waren overigens niet de woorden van Babor, maar van mij! Jammer dat 3 ampullen in mijn verpakking al kapot waren maar zit kwam waarschijnlijk door de zending, ik mag niet klagen ik kan het product alsnog voor jullie testen!

In deze ampullen zitten meerdere (pro)vitamines en biotine verwerkt. Namelijk de vitamine A, E, provitamine B5. Door deze vitamines krijg je het wakkere effect en het voelt aan tussen een olie en serum: je krijgt ook een beetje een gloed.

Je maakt deze ampullen open met een dop, een dop?! Ja! Je moet het glas werkelijk breken om het potje open te maken. Het jammere vindt ik dat je het potje daarna rechtop moet zetten. Omdat mijn douche al vol staat met producten weet ik eigenlijk niet waar ik alles moet laten. Daarom ben ik meer eigenlijk gewend om het dan maar weg te gooien, wat zonde is want je houdt nog heel veel product over.

Het leuke is dan weer de prijs! Iets wat ik niet van Babor verwacht maar voor € 19,90 per 100 ml is dit product makkelijk gebruiken na het reinigen van je huid. Dit product is verkrijgbaar online via de webshop van Babor.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg