Laden...

je haar herstellen met Guhl herstel en balans lijn

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik heb ‘m al voorbij zien komen in de reclames op tv. De nieuwe Guhl Herstel & Balans lijn.

Zo kreeg ik laatst een aantal producten opgestuurd zoals een Shampoo, Crèmespoeling en een voedende Masker. Natuurlijk ging ik direct de test aan, en deel ik met jullie na één week mijn bevindingen.

Nou heb ik al een aantal fijne producten van Guhl mogen testen: dus ik kan zo’n beetje mijn mening geven. Guhl is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat. En heeft ook voor ieder wat wils heb je bijvoorbeeld:

  • Breekbaar haar
  • Droog haar
  • Of Futloos en dun haar

Dan kun je bij Guhl goed terecht voor vooral betaalbare producten. Door hun hoogwaardige en effectieve ingrediënten verzorg je je haar met iedere wasbeurt. Zelf gebruik ik door mijn blog al een tijdje verschillende Guhl producten en ik moet zeggen mijn haar wordt verzorgd en ruikt lekker fris en het geeft een natuurlijke glans. Nou weet ik nog niet of deze lijn dat ook doet, en of het mijn haar ook daadwerkelijk hersteld.

De Herstel en Balans lijn van Guhl heeft 3 hoofdingrediënten: manukahoning, melk en hydroproteïnecomplex aparte ingrediënten die ik nog nergens anders heb voorbij zien komen.

PS. Overigens kan mijn haar ook wel een masker gebruiken na het laatst weer ‘ontkleurd’ te hebben.

Nou heb ik van mezelf geverfd en vooral beschadigd haar, dus deze lijn kwam mij eigenlijk wel goed uit. Ik heb heel wat met mijn haar gedaan: blond, rood, paars, zwart, bruin, roze, groen ik heb het allemaal gehad. Daarom moet ik mijn haar goed verzorgen: en hoop dat ook met de nieuwe Herstel en Balans lijn van Guhl te doen.

Ik ging natuurlijk even aan de slag met deze producten: zo’n 2 weken. Normaal wil ik zo snel mogelijk aan de slag met een bepaald product maar met producten die wat meer tijd nodig hebben voor een goede bevinding. Zo wilde ik een goede bevinding met jullie delen:

Mijn bevinding is eigenlijk erg goed: maar ik ben erg over de Masker te spreken mijn haar voelt daadwerkelijk beter aan. Zelf gebruik ik ook vaak maskers nachts zodat mijn haar kan herstellen, en overdag haal ik het er weer uit. Tip.

De Shampoo en Crèmespoeling is voor mij dé oplossing met geverfd haar, beter dan alle goedkopere merken. Fijn!

Prijzen

  1. Guhl Herstel & Balans Shampoo (250 ml) – € 7,99
  2. Guhl Herstel & Balans Conditioner (200 ml) – € 7,99
  3. Guhl Herstel & Balans Haarmasker (200 ml) – € 9,99

En is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat.

Kende jij deze Herstel en Balans lijn van Guhl al? Laat het mij weten.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.