Laden...

je initialen in een telefoonhoesje van I Want That Musthave

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Initialen, iedereen heeft ze bij mij is het MF. Helaas had dit bedrijf geen telefoonhoesje voor mij, maar wel voor mijn stiefvader. Het is alweer een tijd geleden dat ik dit telefoonhoesje opgestuurd kreeg.

Eigenlijk tijdens de verhuizing, en eigenlijk waren we dit telefoonhoesje vergeten. Maar het was het zeker wel waard om dit artikel nog te schrijven. Waarom? Omdat ik het alsnog een interessant onderwerp vond. Dus kijk vooral nog eventjes verder..

Initialen in een telefoonhoesje

Ik vindt het superleuk om dit telefoonhoesje aan jullie te laten zien, helaas waren we het vergeten. Je zag het waarschijnlijk al in de inleiding, excuses. Ik kreeg dit telefoonhoesje van iwantthatmusthave om uit te testen voor mijn blog. Ik krijg eigenlijk heel vaak telefoonhoesjes opgestuurd, daarom kies ik altijd de speciaalste en de mooiste uit om te reviewen.

Zelf heb ik een IPhone 6S en voor mij hadden ze geen hoesje mijn Stiefvader heeft een Galaxy S5? (weet ik niet precies, om eerlijk te zijn), ze hadden eigenlijk heel veel verschillende merken en soorten alleen niet voor mij. Balen! Want het is namelijk wel een super leuk hoesje geworden.

Omdat je eigen initialen erin worden gezet duurde het even voordat het hoesje binnen was, zeker meer dan een maand. Ik vond dat best lang, maar wat je er voor terug krijgt is natuurlijk wel erg leuk. Iedergeval dat vindt ik, hieronder zie je het resultaat:

Zeker wel, het is zeker de moeite waard. De minpunten zijn alleen dat het best lang duurt, en dat ze niet voor iedere telefoon een hoesje verkopen. Verder ben ik helemaal tevreden over de webshop en over het telefoonhoesje. De krans om de letters heen vindt ik erg mooi, en de marmer (waar ik gek op ben!) vind ik ook heel mooi uitgepakt. Een telefoonhoesje is nou eenmaal een must, maar ik blijf toch bij de webshop TelefoonhoesjesXL bestellen. Dit is echt mijn favorieten webshop voor telefoonhoesjes! Verder bedankt I Want That Musthave voor de moeite, jullie hebben mijn stiefvader blij gemaakt met dit mooie telefoonhoesje.

Wat voor telefoonhoesje hebben jullie?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie