Laden...

je ramen spik en span met THOMAS Windowjet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Lifehacks, maken het leven beter. Zo bestaan er meerdere producten die je leven makkelijker maken.

Zo kreeg ik laatst een product opgestuurd, die ik al een tijdje wilde hebben namelijk een: windowjet! Een ramenzeem-met-stofzuiger in één, zo krijg je niet van die vervelende strepen. Maar.. Werkt het product naar wens?

Het merk Thomas is hét merk onder de huishoudelijke producten, zelf ken ik het merk nog van vroeger. Van de beste Stofzuigers tot Centrifuges je kunt het bedenken en THOMAS verkoopt het. Zo mocht ik vandaag aan de slag met een: Windowjet je kent ze waarschijnlijk wel van die reclame’s. Ramen zonder strepen zemen? Kun je echt je ramen in een ‘handomdraai’ schoonmaken?

Zodra je de verpakking openmaakt krijg ik een microvezel doekje, en een spuitflesje erbij. Goedverzorgd dus! Mijn vriend die ramenwasser voor beroep is, pikte mijn THOMAS Windowjet direct in. Argh, mannen!

Maar.. je moet het eventjes onder de knie krijgen maar het vrij gemakkelijk: er zit een waterreservoir in de Windowjet die je juist niet moet vullen! Dit dacht ik namelijk.. maar als je je ramen gaat zemen is het natuurlijk de bedoeling dat hij het als het ware ‘ opzuigt ‘.

Met deze Windowjet kun je meer als 45 min. of 110 m² oppervlaktes zemen. Aardig veel dus! Je kunt deze Windowjet opladen met een handige lader, en de oplaadtijd van deze jet is meer als 180 minuten. Ik heb al mijn ramen (5 stuks) gezeemd met dit systeem en hij ging niet leeg, ik had hem nog niet eens volgeladen!

Hierboven testte ik de THOMAS Windowjet uit: op mijn achterste raam die aardig vies was! óók van de buitenkant alleen kon ik daar moeilijk bij.

Dus vraag ik binnenkort eventjes aan mijn buurtzemer hah! zo noem ik hem. Maar voor begon ik met het zemen, en wat mij al gauw opviel dat je eerst de raam ‘nat’ moet maken en dat hij supersnel werkt. Je kunt letterlijk in een handomdraai je ramen schoon hebben.

Plus hij maakt het direct droog én je krijgt totaal geen strepen dus hoef je het niet opnieuw te doen.

De THOMAS Windowjet werkt goed, zelf krijg ik met een ‘normale’ zemer altijd strepen én moet ik het altijd opnieuw doen. Niet fijn dus! Dit product werkt fijn, snel en zorgt voor geen ene streep. Aanrader dus! Plus de prijs is ook nog eens aantrekkelijk.

€ 56 via Bol.com of via de MediaMarkt online of in de winkel.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg