Laden...

jelly gezichtsproduct van Clinique

jelly gezichtsproduct van Clinique

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De laatste periode krijg ik erg vaak verzorgingsproducten opgestuurd, geen probleem natuurlijk! Sterker nog; ik vind het een hele eer.

Zo kreeg ik laatst een leuk pakketje van Clinique de komen met een nieuwe gezichtsgel op de markt: die ik natuurlijk graag voor jullie uittest.

Zoals jullie weten, verzorg ik mezelf graag met de beste dagcrèmes en nachtcrèmes dit hoeft echt niet duur te zijn! Zolang het maar goed werkt, wat ik prioriteit nummer één vind.

Clinique vind ik een erg goed merk, maar tijdens het testen moet ik natuurlijk een eerlijke mening geven. Dit doe ik dan ook uiteraard! Tijd om aan de slag te gaan dus..

Een hele mond vol! Maar dit product moet dus een drastische verandering brengen aan je gezicht. Nou had ik vroeger een Jelly mascara, en dat doet me er heel erg aan denken. Niet verkeerd hoor, juist goed omdat het ook echt werkte. Maar werkt deze Jelly voor mij? Ik ging aan de slag!

Dit product is geschikt voor alle skin types, zoals ze dat noemen. Dus dat moet met mijn gevoelige huid wel goed zitten.

Naast dat het voor alle gezichten bestemd is, is het daadwerkelijk dermatologisch getest. Nou loop ik zelf voor mijn Psoriasis bij de dermatoloog, en weet dat ze alles goed testen voordat ze het überhaupt aan iemand geven. Dus dat is al fijn!

Toen ik het product voor het eerst opbracht merkte ik een koude substantie die direct in mijn huid trok. Dit had ik eigenlijk wel verwacht, in goede zinnen, hoor. Maar het voelde goed-en-gek tegelijk? Jammer dat ik op mijn blog geen uitprobeer knop heb dat zou pas echt de wereld veranderen..

Het trekt goed in en ik krijg ochtends echt een ‘glow’. Het is natuurlijk niet zo voedend als een normale dag en nachtcrème. Daarom denk ik ook dat dit ook een goed alternatief kan zijn als je last hebt van Acne. Zelf ben ik daar al een tijdje ‘plotseling’ vanaf gekomen dus kan dit helaas niet uitproberen!

Per heden verkrijgbaar in alle Clinique Counters (o.a. Douglas) voor 27,50 per 50 ml.

Gebruik je zelf een voedende crème?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie