Laden...

jou ‘cosy’ moment samen met Kneipp wintercollectie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Wintercollecties zijn het leukste om te krijgen, heerlijke warme geuren vliegen je om de oren.

Heerlijk vind ik dat. Zo heeft Kneipp laatst een nieuwe wintercollectie uitgebracht om jou een ‘cosy’ moment te geven. Alleen de persinformatie maakte mij al benieuwd.

Als ik aan wintercollecties denk; denk ik aan sinaasappelgeuren, anijs, kaneel en dat soort heerlijke geuren. Zo speelt Kneipp daar goed op in: deze wintercollectie hebben een aantal fijne geuren:

  • Macadamia
  • Steranijs
  • Sinaasappel

Deze geuren vliegen je om je oren als je een van de producten gebruikt. Het fijne aan Kneipp is ook dat alle producten ‘precies’ hetzelfde ruiken. Mocht je dus een product lekker vind ruiken, is bijvoorbeeld de geurkaars óók het kopen waard.

Zo heeft Kneipp 4 nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd:

Créme douche Cosy Moment – € 5,99 voor 200 ml

Een heerlijke douchegel om je huid goed te verzorgen tijdens deze (koude) winterperiode. In deze Crème douche zit macadamiamelk en steranijs verwerkt die je huid 24 uur moet hydrateren.

Créme bad Cosy Moment – 9,49 voor 400 ml

Naast de doucheproducten komt Kneipp ook met badproducten wat ik overigens erg fijn vind.

Jammer heb ik op dit moment geen bad, maar gebruik het wel in mijn voetenbadje en dat voelt heerlijk! In deze (schuimende) crème bad ruik je de sinaasappel lucht heel erg goed, wat ik persoonlijk erg fijn.

Body lotion Cosy Moment – € 9,49 voor 200 ml

Als ik aan Kneipp denk, denk ik aan hun verzorgende Body Lotions die zelfs in de winter heel goed werken. Zo heeft Kneipp weer hun best gedaan om een fijne Body Lotion op de markt te brengen.

Deze rijke lichaamsverzorging met macadamiamelk die je huid beschermd voelt onwijs zacht aan. Je ruikt overigens ook de geuren: sinaasappel en steranijs erg goed.

Last but not least: Geurkaars Cosy Moment – € 7,99 voor 145 gr

Met geurkaarsen maak je mij erg blij (althans mij dan!). In deze fijne wintercollectie zit ook een heerlijke wintergeur, die zorgt voor 20 branduren en heerlijke winteravonden.

Zelf brand ik hem vlak voor het slapengaan (en het lezen van een boek), waardoor ik beter in slaap val. Ook in deze geurkaars zitten de geuren: sinaasappel, macadamia en steranijs. Daarnaast kan deze kaars her-bruikt worden door de kaars eruit te halen: zo heb je ook nog eens een mooie glas!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie