Laden...

kerst cadeautjes met Radbag

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Waarschijnlijk zijn de meeste mensen hun huis wel aan het versieren, of al versiert hebben. Of wachten tot dat de goedheiligman weg is, maar wel ideeën opdoen. Dat mag allemaal.

Ik deed vandaag al inspiratie op voor kerstcadeautjes, ik weet het: ik ben vroeg! Maar dat maakt mij niks uit, ik vindt het leuk. Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Radbag of ik kerstcadeautjes uit wilde zoeken. Natuurlijk wilde ik dat.. benieuwd naar mijn ‘kerstcadeautjes’? Kijk dan vooral eventjes verder..

Kijk nu kon ik natuurlijk kerstcadeautjes uitzoeken, en delen op mijn blog. Maar mijn ouders (waarvoor de cadeautjes zijn) lezen ook mijn blog.. dat zal niet handig zijn! Dus ik heb mijn ouders gevraagd wat ze graag wilde hebben. Zo heeft mijn moeder een cadeautje wat ze grappig vindt uitgezocht, en heb ik een cadeautje dat ik wil gebruiken voor kerst zelf uitgezocht. Zo zijn we samen overeengekomen, en is iedereen blij :-)!

Bovendien gun ik het mijn moeder heel erg dat ze blij is met haar cadeautje. Het grappige is dat ze vaker cadeautjes krijgt; dit komt omdat ik zoveel opgestuurd krijg en soms zelfs dubbele producten heb, dan geef ik het ook echt aan mijn ouders. Nu heeft ze voor het eerst zelf iets uitgezocht, dat maakt mij ook blij om haar weer blij te zien!

Ananas die licht geeft

Mijn moeder vindt deze ananas vanaf het moment dat ze hem zag, erg leuk. Natuurlijk ging het om een kerstcadeautje, dus ik koos ervoor om haar een plezier te doen. Ik ga zelf nooit af van een foto, maar ik vindt hem eigenlijk toch wel leuker dan op de website. Hij is wit, dus makkelijk te combineren met andere items bijvoorbeeld tussen kaarshouders op een plaat.

Ja! Ik vindt hem eigenlijk wel leuk. Helaas mocht ik niet iets voor mezelf uitzoeken, maar ik heb er gelukkig mijn liefste moeder ermee blij gemaakt. En daar gaat het om!

Electric Shock Reaction Game

Deze game zag ik bij heel veel mensen vaker voorbij komen. En daarom leek het mij wel leuk om deze spel te spelen tijdens kerst, nou zijn mijn ouders eerste kerstdag bij mij dus deze game gaan we zeker uitproberen. Ik lach al heel snel, dus ik kan niet wachten om deze spel uit te proberen.

Overigens stond er op de doos dat je nu de hoogte van de ‘shocks’ in kunt stellen, ik zei al direct tegen mijn moeder: mam, we beginnen gewoon laag en we eindigen met laag. haha! Maar we zullen zien.. ik ben benieuwd. Wie heeft dit spel eerder gespeeld? Ik ben benieuwd!

Radbag

Deze items kreeg ik van Radbag opgestuurd, ik ben erg blij met deze items! Ik kon eerst eigenlijk totaal niet kiezen, het is zo moeilijk als ze zoveel leuks verkopen.

Ik zat eerst te twijfelen tussen een zelf rijdende klok, een automatische voerbak voor mijn hond Lucca. Of eenhoornsloffen maar na overleg met mijn ouders had ik toch deze items uit gekozen en om eerlijk te zijn ik ben hier echt blij mee. Vooral met het spel, het lijkt me erg grappig.

Lightning Reaction Extreme / € 2495 / Link

Ananas lamp met kleurverandering / € 2495 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie