Laden...

kerstcollectie van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie inmiddels weten ben ik een enorme kerst-gek maar ook een onwijze ETOS-gek.

Gelukkig, krijg ik iedere maand de kans om een aantal producten uit te proberen. Normaal komen dit soort artikel binnen één dag online alleen gebeurde er dit.

Zoals jullie weten was ik laatst van .nl naar .com gegaan, alleen voelde het later voor mij toch niet goed. Gelukkig bleven de volgers (héél erg bedankt!) maar persoonlijk wilde ik toch een .nl domeinnaam.

Begin Januari wil ik ook weer ‘dagelijks’ gaan bloggen, dit had ik de laatste tijd ook op een laag pitje staan omdat ik me drive aan het zoeken was en ook in mijn persoonlijke situatie en gezondheid moest er in 2018 wat gesleuteld worden. Dus 2019… kun je heel wat van Mellaah.nl verwachten.

Ten eerste ik hou onwijs van kerstcollecties, deze bevatten meestal de mooiste producten van het jaar. Dus… keek ik onwijs uit naar deze nieuwe collectie van de ETOS.

Ik kreeg een hele doos vol met leuks opgestuurd, alleen waren er al direct 2 producten stuk gegaan. Eerst de glitterspray in de doos, en nadat ik de foto’s had gemaakt ook nog eens de allermooiste bronzer die ik ooit geprobeerd had. Balen!

Toch ga ik graag aan de slag met deze fijne collectie.

Ik begin aller-eerst met de twee eyeliners: goud en metal. Nou ben ik een onwijze fan van beide, en vooral tijdens de feestdagen is dit een must-have. Deze fijne glitter eyeliners laten je stralen tijdens de feestdagen voor een leuk prijsje van € 2,99

Gezicht en Bronzer Pallette

Daarnaast kreeg ik verschillende palletten: de bronzer, en de limited edition face pallet. Ik heb voor mijn blog meerdere bronzers mogen testen maar een budget bronzer die ook nog eens goed dekt en een mooie gloed geeft ben ik nog niet tegengekomen. Helaas viel de mijne na het maken van de foto’s kapot. Ik was er héél erg blij mee.

Limited Edition December Face Pallette van de ETOS is nog zo’n musthave als je van een compacte face pallet houdt waarin alles zit: een Blush, oogschaduw en een Highlighter waarmee je jezelf even kan bijwerken tijdens je kerstdiner.

Met deze fijne kleuren kun je makkelijk met de kerst maar ook nog eens oud en nieuw weg komen. Mooie rode-bruine en glitter tinten laten je stralen en zijn ook nog eens budget! voor € 3,99 zal ik zeker eens bij de ETOS een kijkje nemen.

Verras iemand met deze cadeauset

Met deze douchefoam cadeauset kun je (mij) in iedergeval blij maken. Tegenwoordig gebruik ik niks anders dan een foam tijdens het douchen. Het lijkt op scheerschuim maar is de gebruiken voor je lichaam, én geeft ook nog eens een heerlijke geur af. – Helaas heb ik geen prijs kunnen vinden in de persinformatie.

Fig leaves geurkaars

Ah, wie houdt er ook zo van geurkaarsen net zoals mij? Mij maak je in iedergeval zeker wel blij met een geurkaars. In December komt de ETOS met 4 verschillende kaarsen: deze FIG LEAVES is zeker een aanrader.

de ultieme: Glitter Body Puff

Ken je die films van vroeger waar ze nog een beetje blush of parfum aan brachten? Deze Glitter Body Puff geeft je een gevoel dat je even terug in de tijd gaat voor maar € 4,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie